6 листопада 2023 18:52
2

"Полісся" та "Кривбас" зіграли внічию у матчі лідерів УПЛ

У понеділок, 6 листопада, відбувся центральний матч 13-го туру Української Прем'єр-ліги між Поліссям та Кривбасом.


Протистояння перших двох команд ліги вийшло не найвідкритішим. Було помітно, як обидва колективи боялися припуститися фатальної помилки.

Під кінець першого тайму гості зуміли вийти вперед. Тимур Стецьков однією передачею розрізав всю оборону житомирського клубу, вивівши Дениса Кузика віч-на-віч із Денисом Бойком. Гравець Кривбасу переграв воротаря та відправив м'яч у сітку воріт.


Проте суддя матчу Катерина Монзуль скасувала взяття воріт через офсайд. Але після допомоги VAR гол було зараховано.

У перерві Юрій Калитвинцев замінив Дениса Янакова на Артема Козака, якому вистачило менше десяти хвилин, щоб відновити паритет.

Господарі поля втекли в контратаку, Бені Макуана перевів м'яч правіше на Козака, який з лінії штрафного майданчика наніс точний дар у ближній кут.

За час другого тайму, що залишився, команди не створили достатню кількість моментів, щоб претендувати на перемогу - в результаті була зафіксована нічия, яка грає на руку Шахтарю і Дніпру-1, які відстають від лідерів всього на пару очок.


Полісся - Кривбас 1:1
Голи: Козак, 54 - Кузик, 39.
Грали у швидкому темпі, але після 60-ї хв. підсіли обидві команди, стало багато браку і зупинок через фоли. У воротарів роботи не було. Катерина, як завжди, без ВАР безпомічна.
нічия на користь кротів