6 листопада 2023 18:32
5

"За чотири сезони не посилились жодним із гравців, окрім Ярмоленка". Вацко назвав одну з найбільших проблем "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко висловився про трансферну кампанію "Динамо".


- Однією з найбільших проблем "Динамо" є робота на трансферному ринку, точніше – якість цієї роботи. Луческу говорить, що футболістів йому не купували, але давайте просто подивимось прибання за період його роботи.


За чотири сезони, за сім трансферних вікон, "Динамо" не посилилось жодним із гравців, окрім Ярмоленка. Далі я навіть залазити не хочу. При цьому "Динамо" продавало своїх провідних гравців: Миколенко, Забарний, Циганков, Сидорчук. Вони ж гроші приносили клубу. Через повномасштабне вторгнення кияни втратили іноземців: Де Пену, Вербіча, Вітінью.


До чого я веду? Не знайти жодного підсилення складу за чотири роки – це ненормально для будь-якого клубу. Це вже питання не до Луческу чи Шовковського, а до клубу та системності і якості його роботи. Для того, щоб купити молодих бразильців чи африканців, їх потрібно спочатку знайти.


"Динамо" поки що зовсім не показує, що здатне знаходити правильних футболістів для посилення своєї команди. Це одна із найбільших проблем сучасного "Динамо". Жоден тренер, який би не прийшов, за такої якості трансферної роботи, нічим клубу не допоможе.
полностью согласен с Вацко В..селекция в клубе отсутствует или правильная настоящая селекция..её нет ..все клубы находят хороших игроков легионеров которые приезжают сейчас и играют хорошо.. но только не в ДК..кто же поможет создать клубу настоящую селекционною группу специалистов по поиску талантливых игроков и захочет ли глава клуба этого..ведь главный селекционер сейчас суркис и его приближение и результат на лицо...если он хочет чего то добиться с клубом(а не пересидеть в середняках в это время) то нужны вливания в новых качественных игроков... не быть жлобом ..сколько игроков продал и нечего толкового не приобрёл..у ДК сейчас игроки не такого класса как требует время..не силовые не такие техничные..умные.. наглые.. боевые..если просто то в основном интелегенты... мягкие.. нежные..не любящие силовой борьбы .. а нужны работяги силовые..
Селекція в ДК це Ігор Михайлович Суркіс і агенти.
Хто працює в селекційному відділі? Опису людей не має навіть на сайті клубу.
Прям жертва, страждав будулай в Динамо.... А зп у багато мільйонів - не рахується))
Динамо втратило багато футболістів,чому селекція Динамо не зверта увагу на УПЛ?підсилити Динамо через Ю-19 практично неможливо
в Руха Сич,класний форвард молодіжки Квасниця,Климчук?
Кривбасс Безкоровайний,Понедельнік,Задерака там пів команди треба забирати
Дніпро-1 Кінарейкін Рибчинський
Чорноморець Варакута Салюк
за підсумками минулого сезону Металіст вилитів до першої ліги лідерів розібрали Підпилипець у Карпатах Наумець і Прядун в ЛНЗ
Де селекція Динамо ?
Тут з Віктором погоджуюсь. Крім названих ним гравців Динамо ще відпустило з десяток інших гравців: Бойка, Шабанова, Леднєва, Сідклея, Родрігеса, Бесєдіна, Булецу, Яцика, Бурду, Антюха та ін. І нікого взамін не отримало. Яка команда витримає отаке розбазарювання кадрів? Один Кабаєв їх всіх не замінить.