4 листопада 2023 10:10
2

Георгій БУЩАН: "Позиція "Динамо" в турнірній таблиці викликає в мене шок"

Голкіпер «Динамо» Георгій Бущан прокоментував відставку Мірчі Луческу.

- Що відбувається?

- Трошки попали в кризу. Можливо, молодим хлопцям не вистачає досвіду. Не вистачає досвідчених гравців. Таке буває. Я раніше думав, що було погано, але буває ще гірше.


- Раніше - це цього сезону?

- Вже були невдалі сезони. Життя на цьому не закінчується, гратимемо далі та битимемося за нашу емблему, біло-синій колір та вболівальників.


- Чи передбачали відставку Луческу?


- Мені шкода, що так він пішов. Він багато нам дав, але час трошки змінився, команду залишили близько 15 досвідчених гравців. Трошки почалися зміни. На жаль, такий результат. Це й спонукало його піти.


- Частина людей вважала, що футболісти плавлять свого тренера?


- Скажіть мені, будь ласка, як можна грати за «Динамо» і плавити тренера? Я цього не розумію. За нас вболіває більша частина країни, ми відчуваємо підтримку в кожному місті. Ми з дитинства граємо в академії. Кожен турнір, в якому беремо участь, нам необхідно вигравати. В нас одне завдання - перемагати. Юнацька це команда чи перша. Кого ми можемо плавити? Ми тільки себе можемо плавити. Але ніяк не тренера і нікого іншого.

Результату нема, але по грі ми жодної гри не програли. Були помилки. Ми не догравали, за що нас наказували. Пішов якийсь нефарт. Ми на кожну гру налаштовуємося, розмовляємо, підтримуємо один одного, але щось не йде.


- Яка для вас зараз турнірна таблиця?


- Вона шокує. Я розраховував на легший старт. Опускати руки ми не будемо, ми все-таки «Динамо». Будемо налаштовуватися. Треба цю червону лінію перейти вже, за нею завжди біла. Розраховую, що удача повернеться до нас лицем і все буде добре, - сказав Бущан.

А пропускати між ніг у тебе шок не викликає.
Що за маячня?Що по грі ви не програли?У вас її взагалі немає.