28 жовтня 2023 16:58
9

"Колос" - "Динамо" 1:1. Звіт про матч. Третій поєдинок поспіль без смаку перемоги

Поєдинок з «Колосом» був чудовим шансом для динамівців реабілітуватися за дві поразки поспіль. Наставник киян Мірча Луческу обрав такий стартовий склад: у воротах вийшов Бущан, в центрі захисту – Дячук та Попов, а на флангах оборони – Тимчик і Дубінчак. У центрі поля з’явився трикутник Бражко-Шепелєв-Буяльський, а на флангах атаки – Караваєв і Волошин. Щодо позиції центрфорварда, то її звично зайняв Ванат.


Команди достатньо пасивно розпочали поєдинок. На 7-й хвилині був перший удар в площину воріт – після пострілу від Мілька м’яч опинився в руках у Бащана. На 13-й хвилині момент мав бразильський легіонер господарів Дієго, але його спроба успіхом також не увінчалася.


«Динамо» відповіло на 19-й хвилині, і зробило це результативно. Дубінчак розігнав атаку лівим флангом, віддав у центра на Шепелєва, той перевів праворуч на Караваєва, Олександр прострілив у центр, а там на ударній позиції опинився Тимчик. Як наслідок, правий оборонець киян, наче справжній форвард, переграв воротаря та відкрив рахунок – 1:0.


На 27-й хвилині гості могли подвоїти свою перевагу, але після навісу від Караваєва завдати акцентованого удару Ванату не вдалося – в руки Фесюну. На 34-й хвилині той же Владислав знову опинився на ударній позиції, але цього разу він пробив ще менш точно – повз ворота.


Наприкінці 1-го тайму рахунок міг стати рівним, при цьому одразу двічі. Спершу Демченко наважився на потужний удар під поперечку, проте «Динамо» врятував Бущан, перевівши м’яч на кутовий. А після цього стандарту близьким до гола був Бурда, але воротар «біло-синіх» знову зіграв надійно. У киян перед перервою момент мав Караваєв, але пробив зависоко. Зрештою, команди пішли на перерву з мінімальною перевагою гостей.


На жаль, на початку 2-го тайму підопічні Мірчі Луческу пропустили. На 50-й хвилині Мілько протягнув м’яч центром і виконав подачу в штрафний майданчик. М’яч дійшов до Лучекевича, який потужно пробив з правого кута карної зони і красиво влучив у самісіньку дев’ятку – 1:1.


«Динамо» одразу активізувалося і на 59-й хвилині ледь знову не повело в рахунку. Тимчик підключився до атаки правим крилом та прострілив у центр штрафного майданчика, де його передачу в один дотик замикав Караваєв. Олександр наче все робив правильно, але «Колос» врятувала перекладина. За дві хвилини до дальнього удару вдався Бражко, але Фесюн врятував ковалівців.


На 63-й хвилині динамівці залишилися у меншості. Ванат, маючи в своєму пасиві жовту картку, впав після дотику суперника, але бажаного не отримав. Арбітр вирішив, що Владислав симулює і показав йому 2-й гірчичник, який переріс у вилучення. Як показав повтор, контакт все ж таки був, проте свого рішення рефері вже не змінив…


Отримавши чисельну перевагу, «Колос» заграв сміливіше. На 73-й хвилині Мякушко сильно пробивав зі штрафного – Бущан парирував. За 3 хвилини не менш гострий момент мав Болбат, однак Георгій знову був на місці. А за мить той же Болбат іще одного разу опинився на ударній позиції, проте з вигідної точки на дальній стійці не влучив у ворота.


Хай там як, «Динамо» все ж не змогло забити вдруге, та й наприкінці гри могло пропустити від Тотовицького. Відтак, фінальний свисток арбітра Максима Козиряцького зафіксував нічию з рахунком 1:1. «Біло-сині» не виграють вже третій матч поспіль…

Вболіваю за Динамо більше півстоліття... Мабуть досить... Нерви дороче... Та і вік каже, що не за тих переймаєшся...
Можна ставить ставки, чи вийде Динамо у лігу конференцій
Сховати
Achido, можна. Але ризик великий.
Заработали важное очко в борьбе за сохранение места в высшей лиге.
Это точно то Динамо за которое я болею больше 40 лет?!...
Добре, що не вийшло подивитись матч. Так десь і думав, що не варто псувати нерви.
Чемпионы,говорите.?Ну-ну...Говорите.Луческу;пошел вон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Румынское падло с согласия членов батальона Монако (истинных жидов во всех смыслах) УБИЛО КОМАНДУ
Це вже діагноз..... Нічого з цієї команди не буде! Всі вже знають як проти Динамо грати бо одне й те саме кожен матч.... Подивитися тільки на Кривбас! Але Скркіса все влаштовує, тому кожен грає свою роль в цьому театрі....
Меры будут наконец приняты?! Или все нормалёк? Куда пропал, Суркис? Вышел бы и сказал пару слов, что всё впорядке, верим в Луческу...