9 жовтня 2023 16:39
1

"В Україні ніхто в цій позиції не грає так розумно та гостро". Вацко вважає, що хавбек "Динамо" може замінити Циганкова у збірній України

Український коментатор та журналіст Віктор Вацко розповів, хто у збірній Україні може замінити травмованого Віктора Циганкова.


- Якщо говорити про те, хто може замінити Циганкова, то найоптимальнішим варіантом виглядає Буяльський. Враховуючи його форму зараз. Шість голів та чотири асисти у чемпіонаті. Найкращий бомбардир Прем'єр-ліги. Мені дуже подобається, як Буяльський грає відтягнутого нападника. В Україні ніхто в цій позиції не грає так розумно та гостро, допомагаючи центрфорварду. Проти Мальти Буяльський дуже багато показав. Переламав гру на нашу користь.

здесь по этому комменту я полностью согласен с Вацко В..Буяльский топ игрок! без него не будет вообще умной игры у ДК ! как его ещё Интер Маями себе не забрал? он бы там с Лионе́лем Месси и друзьями творили чудеса..он очень хороший технарь..и умный игрок..в ДК ещё бы прикупить легионера толкового технаря в пару к нему было здорово..