1 жовтня 2023 22:38
2

Назар ВОЛОШИН: "Настрій уже кращий, ніж був кілька днів тому"

Вінгер «Динамо» Назар Волошин прокоментував переможний матч у чемпіонаті України проти «Олександрії» (4:2).


- Матч видався важким, але всі раді й задоволені, що вдалося перемогти.


- Чи очікували, що «Олександрія» буде настільки агресивно грати? Адже останнім часом команда не могла похвалитися результатами…

- Звісно, очікували, адже в «Олександрії» завжди була хороша бойова команда. У них досить серйозний підбір молодих перспективних гравців.


- Наша команда виконувала сьогодні багато стандартних положень – кутових, штрафних ударів…

- Тренер звертає нашу увагу на те, що реалізація стандартних положень має бути кращою. Добре, що вдалося сьогодні кілька з них втілити в забиті м’ячі.


- Голи зі стандартів – це награні комбінації?

- Так, награвали. Вова Бражко – молодець, двічі опинявся в потрібному місці та забив важливі голи.


- Як зараз настрій у команді?

- Зараз уже кращий, ніж був кілька днів тому. Добре, що після поразки від «Оболоні» в Кубку України вдалося перемогти сильного суперника в чемпіонаті та покращити собі настрій.


- У «Динамо» ще три матчі в запасі порівняно з конкурентами. Це значить, що вже найближчим часом наша команда може вийти на перше місце?

- Так, будемо робити все можливе для цього.

Чем мне особенно нравится Назар так это своим желанием. Один из увы немногих в этой команде, кто реально не просто выкладывается, а живёт игрой. Ну и конечно его скорость это большой козырь.
Сховати
Paul, але в цьому матчі зіграв слабенько. Багато біганини і мало осмислених дій. І явні проблеми з координацією: не може зупинити, приборкати м'яч у повітрі. Гольових моментів по суті не мав.