27 вересня 2023 18:58
9

"Оболонь" – "Динамо" 1:0. Звіт про матч. Сенсаційне прощання з Кубком України

Сьогодні "Динамо" у рамках 1/8 фіналу Кубка України зустрічалося з "Оболонню" на домашній арені "пивоварів".


Після нещодавнього матчу з ЛНЗ у стартовому складі "біло-синіх" відбулося лише дві зміни. Місце у воротах замість Бущана зайняв Нещерет, а на вістрі атаки Беніто замінив Ваната, який не потрапив у заявку на гру. Також відзначимо потрапляння в запас Тимчика і Шепелєва, що оговталися від травм.

На 5-й хвилині Косовський наважився на удар приблизно з 22-х метрів. Вийшло сильно та небезпечно, але неточно. М'яч пройшов повз дальнiй кут воріт Нещерета, який контролював ситуацію.


"Динамо" відповіло своїм моментом. Беніто головою замикав навіс із правого флангу - Кічак зумів у стрибку відбити м'яч. Круглий відскочив до Буяльського, який опинився у положеннi поза грою, і на цьому атака гостей закінчилася.


На 21-й хвилині знову міг забивати Беніто. Бражко відпасував на Буяльського, той у дотик переадресував м'яч у штрафну нігерійцю, проте той із гарної позиції пробив над ближньою дев'яткою.

Далі "Оболонь" провела серію дуже небезпечних атак. Перша з них завершилася подачею з лівого флангу на Краснопіра, який опинився на лінії воротарського майданчика між Біловаром та Поповим. Форвард господарів пробив головою, і Нещерету довелося показати свою майстерність, щоби відбити м'яч на кутовий.


Не менш небезпечним був постріл Суханова під дальню штангу. Динамівців врятував Попов, який в останній момент підставив під м'яч голову. Після цього Нещерет впорався з неприємними ударами Приймака та Краснопіра.


Відбившись від наскоків "Оболоні", динамівці організували свій випад. Буяльський у штрафному майданчику прокинув м'яч під удар Беніто, але легіонер "біло-синіх" знову зіграв не найкращим чином, пославши м'яч у бік від воріт.

Наприкінці першого тайму вже нігерієць асистував Віталію - його на дальній штанзі випередив Кiчак. За секунду до цього стався контакт Буяльського із захисником, який міг спричинити суперечки з приводу пенальті, але оскільки епізод був не очевидний, а VAR на матчі не було, то й 11-метровий не призначили.

Після перерви на полі у складі "Динамо" з'явився Волошин. Назар замінив Діалло, що діяв на лівому фланзі атаки. Початок другого тайму видався небагатим на події. Відзначити можна було лише спробу Андрієвського пробити здалеку. Вийшло неточно.


Але вже на 56-й хвилині недовге затишшя у грі було перервано голом "Оболоні". Косовський біля штрафного майданчика "Динамо" у підкаті вибив м'яч з-під ніг Бражка, круглого доставили Суханову, який потужним ударом з 20-ти метрів вразив ближній кут. М'яч від штанги влетів у сітку воріт Нещерета.


На пропущений м'яч Луческу відреагував двома замінами. Замість Бражка вийшов Рамадані, а Біловара змінив Сирота. У "Динамо" тим часом в атаці виходило небагато. Точніше, зовсім нічого. А йшла вже 70-а хвилина, і до кінця матчу залишалося не так багато часу.


Непогана нагода забити була у Волошина. Назар з меж штрафного майданчика завдав удару з-під захисника, але в ближній кут не влучив. А якби влучив, то, швидше за все, був би гол, бо Кічак ніяк не реагував.


На 85-й хвилині "Динамо" мало чудову нагоду зрівняти рахунок. Спочатку Кічак відбив на кутовий удар Буяльського, після навісу з корнера головою бив Сирота, але кіпер господарів дивом зреагував і не дав м'ячу перетнути лінію воріт. За дві хвилини на допомогу "Оболоні" після удару зі штрафного Буяльського прийшла поперечина. У компенсований час динамівці всіма силами пішли вперед, але через поспіх і велику кількість фолів з боку "пивоварів" нічого не досягли. Підопічні Луческу вибувають із Кубка України.
Оставляю в стороне игру Динамо (Суркиса, Луческу, игроков), есть другие вопросы:
- Наверно часто в комментаторской кабине отсутствуют спортивные журналисты, а их место занимают болельщики, говорящие о разном, иногда даже о футболе;
- На всех без исключениях встречах, которые мне удалось посмотреть, присутствует мата;
- Судьи, а возможно и организаторы соревнований, забыли за носилки для "страдающих" на поле игроков.

Все больше прихожу к убеждению, что у этой команды иное предназначение, чем играть в футбол...
М-да... Хорошо хоть не в чемпионате проиграли.
Артем ФРАНКОВ: "Динамо" будет претендовать на победу в Кубке Украины, "Оболонь" – нет
Тренера не было и нет. Зато есть суркисята (члены батальона Монако), которые на корню губят мое Динамо. Пох... им все. Сволота
Чекаємо пресуху цигана ))))))) В трьох частинах))))
Звіт ? Який звіт ??? Хіба була гра ? Позорисько !!!!!!!!!!!!
для нинішнього динамо це вже давно не сенсація
Да, слів не має... А може тренера?