1 вересня 2023 13:32
12

Джерело: "Шахтар" підпише гравця збірної Танзанії

В мережі ширяться чутки, що новим гравцем Шахтаря стане Новатус Міроші.


Це лівий захисник з бельгійського Зульте Варегем та гравець збірної Танзанії.

І тільки в Динамо ніхто не хоче йти через війну.
Сховати
Dellmar, ну чомусь Дніпро брав цього літа винятково українців, а не як минулого року легіонерів, цікаво чому?))
І, здається, ідею повернутися до Дніпра із Ужгорода також не дуже по душі для Бланко

а купувати чергово молодого легіонера на банку, який ще 2 роки буде адаптовуватись, це ж здається не такого ЦЗ Динамо шукало
Dellmar, назвіть хоч одного якісного легіонера, який прийшов в команду УПЛ під час війни.
Сховати
Cossack 1927, Макуани из Монпелье в Полесье.
Сховати
Google, Якщо відверто, то він один такий, всі інші виключно до кротів, і за великі гроші... зараз всі клуби для підсилиння, сканують Африку, Південну Америку, 2 дивізіони інших чемпіонатів. Поки не закінчиться війна, зараз кращого чекати марно.
Динамо можна теж було спробувати, як Кривбас, підписати африканців, були та грали не погано в нас Юсуф, Ідахор. Але все одно ім треба було на адаптацію рік не менше.
В наступному сезоні буде новий тренер, може ще закінчиться війна, тоді новому головному буде набагато легше, менше баласту буде в команді, щоб позбутися їх, чи розпихати по орендам.
Для гри в чемпіонаті та кубку, цих гравців достатньо, ще й Шахта, буде грати в ЛЧ, можна боротись за 1-2 місце легко.
Сховати
Wiwisisilka, А чем проблема? Человек написал "Назовите хотя бы одного", я назвал "хотя бы одного".

Можно искать и найти хороших легионеров. За норм деньги. Только для этого нужен хороший селекционный отдел. У Динамо он отсутствует.
Сховати
Google, тут головна фраза "За хороші гроші" а під час війни, за 2-3 рази дорожче чим вони є. А в Динамо нажаль, їх зараз немає.

По Макуані, так він гравець, цікавий, швидкий, дає результат, але є багато і мінусів, він дуже часто травмується, та й зарплатня в нього не маленька, ще в нього присутня зіркова хвороба.
В Поліссі , з усім цим поки возяться, та терплять, а наприклад в Динамо, де він був би рядовим гравцем, такого відношення до нього б не було, і це би не терпіли, та й такі тренування як в Динамо від Луческу, він би не витримав такі навантаження. Результат був такий же, як з Жерсоном Родрігесом наприклад.
Назви ще одного, цікаво кого ти назвеш?)))) Тільки не від кротів, а там де більш менш платять адекватні гроші за гравця.
Сховати
Wiwisisilka, Главная фраза тут за умеренные деньги. Можна найти если ты умеешь искать. А Динамо как до полномасштабной войны не умело, так и сейчас не умеет. Потому что те-же люди на месте.
Сховати
Google, Беланда, Віда, Вербіч, Дерліс Гонсалес, Антунеш, Драгович, Мбокані, Ленс, Тремоулінас, Велозо, Бангура, Браун Ідея, Вукоєвіч, Попов, Еременко, Діакате, всі чудові гравці, яких запрошували з топ чемпіонатів, і не тільки. Були гроші, були гравці.
Під час війни, УПЛ, скотилася до рівня 94-95 років, подивись кого тоді купляли клуби, якого рівня гравців, і звідки. Зараз ситуація в клубах така сама, що хоча б дограли всі до кінця сезону, приклад Металіст 1925.

По селекції, гравець, та адекватні гроші за нього, зараз кращі в УПЛ, це Зоря та Кривбас.

Крім Макуані ти назвеш, ще хоча б одного гравця топ рівня, який прийшов до нас в УПЛ?
Google, це ви визначили по парі матчів в УПЛ? Чи по його ''шикарній'' статистиці в попередній команді та збірній?

Давайте про його якість поговоримо хоча б зимою.
Сховати
Cossack 1927, А он в 18-19 лет должен был быть основным игроком в команде Лиги 1 во Франции? Тогда он сюда точно не приехал) Его в таком возрасте только в первую команду подпускать начали. Я вообще не понимаю, как его удалось переманить из ТОП-5 сильнейшего чемпионата в украинский военный чемпионат. Играл бы дальше там. Тут даже Динамо и Шахтёр позавидует такому трансферу.
Сховати
Був раніше такий клуб в нас як ФК Говерла, там теж запрошували списаних зірок, за великі гроші, таких як Давід Одонкор, Светослав Тодоров, Дам'єн Ле Таллек, та багато інших.
Ще казав сам Лобановський, що йому не потрібно купляти зірок в команду, щоб псували мікроклімат в команді, тим що отримують зарплату в 5 разів більшу, чим інші. Коли в Динамо хотів перейти Давор Шукер з Реалу.