24 серпня 2023 09:35
3

"Якщо в "Динамо" з'явиться нормальний форвард, Ванат міцно сяде на лаву запасних": екс-тренер "Динамо" розкритикував лідерів киян

Відомий тренер та експерт Йожеф Сабо дав ексклюзивне інтерв'ю FanDay.net, в якому поділився думкою про невдачі "Динамо".


– Як вам Буяльський?


- Буяльський іноді забиває, але для мене він вільний художник. Але в такому разі Віталій повинен працювати від штрафного до штрафного, вміти відбирати, віддавати та забивати, але він цим не займається!

– Ванат забиває.


- Про Ванат зараз багато говорять, але я дивлюся кожну гру "Динамо" і можу сказати, що він слабенький футболіст. Якщо у "Динамо" з'явиться нормальний форвард, то Ванат міцно сяде на лаву запасних.


– Що скажете про Ярмоленка?


- Думали, що Ярмоленко потягне за собою команду, але не виходить. У нього дуже багато обрізок та браку. Поки що він не провідний гравець.

При Луческу нормальний форвард не з'явиться.
Ванат якраз і є "нормальним форвардом". У нього все гаразд з ударом, може обіграти в штрафному. Може на другому поверсі зіграти, але тут треба точно навісити, а з цим у Динамо великі проблеми
"Слабенький футболіст" в кожному матчі має моменти та відзначається результативнимі діями. Так, можливо, не Шевченко та не Ребров, але за останні роки кращого не було.