20 серпня 2023 22:39
5

Журналіст: "Знову незрозумілий хейт Сидорчука. Скрізь люди пишуть, коли вже вийде Бражко"

Співведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловився про гру Сергія Сидорчка в матчі з "Арісом".


– Знову незрозумілий хейт Сидорчука. Скрізь люди пишуть, коли вже вийде Бражко. Якщо подивитися на перший тайм, у якому могло бути все вирішено, то гол у роздягальню позначив, що "Динамо" має якісь шанси. Сидорчук зробив дві дуже важливі дії. Віддав гольову передачу і розпочав найкращу комбінацію команди у матчі, коли "Динамо" спрацювало так, як потрібно працювати, коли потрібно пройти автобус. Завжди потрібно мати два варіанти, щоби розтягувати захисників. Одна людина грає в недодачу вперед, а інша грає за спину в глибину. І все. Сидорчук давав такі рішення, яких ніхто не давав.

Сидорчук робить багато ТТД, але до нього є два важливих питання:
- як капітан, у важливих матчах він не веде команду за собою
- його обрізки і пуляння м'яча хто зна куди в матчах, де кожен момент на вагу золота
Сидор у 2-х останніх матчах забив і віддав гольову. І великих помилок не було. Це правда. І це плюс. Але у попередніх матчах він дуже багато помилявся. Тому його досвід - плюс. А Бражко - майбутнє. Сподівався, що він гратиме сьогодні зі старту. Може все б склалось інакше. А зараз ми маємо поразку.
А ще він обрізався на прикінці 1 тайму, і рахунок міг бути 2:0 на користь Чорноморця, як би не Нещерет.
Сидорчуку треба мати якусь повагу, до себе як гравця, треба знати свій рівень гри, та вчасно йти з команди кудись в Полісся або Колос, тим паче, що він ще й капітан.
Писал, пишу и буду писать! Несколько лет уже!

Пока этого "капитана" не уберут с основы (хотя бы), то Динамо будет намного труднее играть. Пару лет назад этого дуболома чуть не отправили в турецкий клуб (не помню название), если помните. В итоге он остался в команде, к сожалению. А так было близко счастье... Теперь выгребаем.

Ребров говорил Суркису, что надо избавляться от Сидорчука, Гармаша, вроде Хачериди и ещё кто-то там (Рианчо подтвердил это). И оказался прав! Спустя годы мы это видим.

Спиваковский, иди это всё Реброву расскажи! Он же не понимает ничего, а ты понимаешь!
Перепрошую. А перед гольовою, то не Сидорчук часом, привіз контратаку на ворота Динамо?)
Я не хейтер Сергія, він вищій за рівнем більшості теперішніх гравців Динамо.
Однак, звісно, вболівальникам хочеться подивитись на Бражка з перших хвилин, бо коли він грав за Зорю, то грав вперед краще, ніж грає зараз Сидорчук.
Зрозуміло, різні команди, від Зорі так не закриваються суперники, як від Динамо.
Зрозуміло, за Сидора грає досвід та зіграність.
Але усе одно, поки не побачемо Бражка з перших хвилин, не зможемо зрозуміти, чи може він боротися за основний состав Динамо.