3 серпня 2023 18:48
3

"Луческу повинен зробити висновки". Франков поділився очікуваннями від київського дербі "Оболонь" - "Динамо"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Оболонь» – «Динамо» Київ.


- Кияни 1 у першому турі зіграли понурі 0:0 з «Колосом», створивши приблизно півмоменту за гру (Краснопір головою у першій половині зустрічі). Кияни 2 за очевидних проблем у центрі оборони та відсутності посилення в центрнападі (якщо не вважати, що Ярмоленко та Шапаренко так чи інакше на нього впливають) пробили «мінус два з половиною» проти «Минаю». Про що нам це говорить? Та насамперед пояснює, чому на перемогу «Оболоні» дають 13,00 – ніхто ж не вірить, що вона не пропустить бодай пару м’ячів…

Моя ставка: «Динамо» з мінус два за 2,15; моя улюблена ставка «2 і ТБ 2,5» не дає нічого через нікчемний кофф 1,63, а взяти ТМ не дозволяє пам’ять про помилки Попова та Біловара у першому таймі (з іншого боку, Попова не буде, а Сирота начебто непогано вийшов). Та й Луческу повинен зробити висновки; ставити проти «Динамо», маючи на увазі 0:0 – тільки не зараз! Та там на IT динамівський більше 2,0 дають лише 1,46… так і хочеться вимовити сакраментальне, карлсонівське: «Ну, я так не граю!»
а що канабіс вже можна придбати?
Тут такого намішано! Які 0:0 проти Колосу в першому турі, коли насправді грали з Минаєм? Який Краснопір?
Сховати
Africanda-S, то він про інших киян з Оболоні. Краснопір - нападник Оболоні.