2 серпня 2023 22:15
5

"Арбітр запитав, чи я битиму по свистку? Я відповів, що ні": Матвієнко прокоментував скандальний гол "Вересу"

Центральний захисник Шахтаря Микола Матвієнко розповів свою версію подій під час взяття воріт Вереса (1:1) у матчі другого туру української Прем'єр-ліги.


Шахтар уперше у новому сезоні втратив очки, зігравши на виїзді у нічию з Вересом. Цей поєдинок усім запам'ятався не фінальним результатом, а кінцівкою першого тайму.

Перед свистком на перерву головний суддя матчу Олександр Шандор під час штрафного біля воріт Вереса став перед м'ячем і підняв руку зі свистком. Поки всі думали, що стандарт пробиватиметься по свистку, Микола Матвієнко пробив по воротах рівненського клубу без свистка.


У результаті суддя зарахував цей гол, а сам автор взяття воріт розповів про діалог із арбітром перед ударом.


«Я взяв м'яч, підійшов до арбітра, він мені демонстративно показав на свисток і запитав, чи я битиму по свистку. Я відповів, що ні, поставив м'яч та пробив. Це вже питання до футболістів Вереса, чому вони там не розібралися, але ніяк не до судді та не до мене», – сказав Матвієнко в інтерв'ю клубній прес-службі.

"Шановний" Матвієнко, не будь яскравим представником Лугандонії...
то в кротів хронічне, згадайте тайсона, сирну , степаненка1 Підлота кінчена а суддя продажний! шандора геть з футболу, шахтарю технічну поразку, матвієнку 5 ігор дискваліфікації!
Тупішої відмазки я не чув.
Epic fail...Показав свисток, щоб побачіли гравці Вереса і...тихенько спитав у Матвієнка, чі битиме той по свистку. За більш ніж пів віку вболівання бачу таке вперше!
Тільки в упл і тільки у гравців шахтаря судді питають що їм робити))