31 липня 2023 17:54
3

"Шахтар" оголосив про трансфер Егіналдо

Лівий вінгер «Васко да Гама» Егіналдо офіційно перейшов в «Шахтар».


Контракт з 18-річним гравцем молодіжної збірної Бразилії розрахований до 30 червня 2028 року.


Новачок гірників починав професійні виступи в бразильському клубі «Артсул», 2022 року перейшов до «Васку да Гама», за головну команду якого провів 29 матчів і забив 3 м’ячі. У сезоні 2023 взяв участь у 11 зустрічах у всіх турнірах (4 гри в чемпіонаті Бразилії, 1 – у Кубку Бразилії, 6 – у чемпіонаті й Кубку Каріока).


Виступає за молодіжну збірну Бразилії U-20, у складі якої дебютував 10 вересня 2022 року в товариській зустрічі з Узбекистаном U-19 і на сьогодні провів 3 матчі. Учасник молодіжного чемпіонату світу 2023 року.


Раніше повідомлялося, що «Шахтар» заплатить «Васку да Гама» від 4 до 4,5 мільйона євро.


Фото: ФК "Шахтар"

от чому кроти підписують легіонерів, а в Динамо Суркіс розповідає - як в Україну не хочуть їхати?
Сховати
Akela, як ви собі уявляєте наших чудо-селекціонерів Заварова з Безсоновим що відслідковують молодіжні команди першості Бразилії завдяки ТВ чи тим паче футбольним статистичним программам?
Думаєте Саша "тогда когда" і Володя "це зовсім інший турнір" здатні хоча б 3-5 талановитих молодих грузинів з іх першості назвати, я от з огляду на їх.. хм.. ерудицію і попередні трудові подвиги дуже в цьому сумніваюсь.
Akela, у татарина бабла, як у дурня махорки. Вся попередня партія пляжників розбіглася по європам із-за війни без жодної компенсації. Набірає нову. Подивимось...