4 липня 2023 18:27
4

Руслан РОТАНЬ: "Ванат отримає свій шанс"

Прес-конференція головного тренера збірної України U-21 Руслана Ротаня перед матчем із Іспанією.


- Які у команди кадрові проблеми?


– Зараз у нас цей матч через перебір жовтих карток пропускає Криськів. Проблема з рукою у В'юнника. Завтра ми його ще перевіримо. Може він вийде на поле.


Наша головна проблема – відновлення. На нього в нас було лише два дні. Це дуже важливо. Ми мали переліт в інше місце з іншим кліматом. Але із мотивацією проблем немає. Розуміємо силу Іспанії. Це дуже сильна команда, але це буде інша гра.


- Чим відрізнялася гра із Францією від матчу проти Іспанії? Чи готовий зіграти Ванат?


- Франція – команда, яка дуже добре пресингує та повертає м'яч. Початок матчу був за ними. Вони перекрили нам середину поля. Нам було тяжко. У такій ситуації важливо грати через вільний простір. Я задоволений тим, що ми перебудувалися після пропущеного м'яча.


Ванат? Ми з ним розмовляли. Вилучення змусило його подумати. Для нього це був важливий урок. Потрібно підтримати його перед грою. Він матиме свій шанс.


Ми зробили аналіз на основі першого матчу з Іспанією. Вони завжди грають першим номером. Усі команди знають, як грає Іспанія, але їхні механізми однаково працюють. На полі все вирішує настрій, характер та індивідуальна майстерність. Із цього складається результат. І ми, і іспанці вивчили одне одного. Завтра на футбольному полі буде справжнє напруження. Усі віддаватимуться на 100%.

Если не обыгрывать Испанию, то грош цена победе над Францией!

Англия и Франция - сильнейшие сборные на Евро. Испания тоже сильная, только слабее французов. Обязаны побеждать Испанию и выходить в финал!
Сховати
Грош - цена вашему мнению! Умный болельщик такое не напишет.
Google, вихід на Олімпійські ігри це "грош цена"?
удачной игры вам сборная U21! командной игры..везения и удачи!