3 липня 2023 13:25
6

Офіційно. Ван Леувен очолив "Шахтар"

Новим головним тренером «Шахтаря» став Патрік ван Леувен, повідомляє офіційний сайт клубу.


Контракт з нідерландським спеціалістом розрахований до 30 червня 2025 року. Ван Леувен став 36-м головним тренером в історії клубу. Він замінив на цій посаді Ігора Йовичевича, з яким команда виграла чемпіонат України в минулому сезоні.


53-річний нідерландець у минулому сезоні працював з «Зорею», яка зайняла третє місце в чемпіонаті України. Він був визнаний найкращим тренером сезону в УПЛ.


Як тренер провів 30 матчів у чемпіонаті України: 20 перемог, 4 нічиї, 6 поразок (різниця м’ячів: 61–34).

Сцуки, руйнують перспективні клуби і таким чином нетралізують конкурентів.
Сховати
Игорь, ну, при всей паскудности кротов, так тоже нельзя рассуждать. Клубный футбол - это бизнес, и никто не будет учитывать интересы конкурентов, или еще чьи либо, кроме своих. В нормальных чемпах это постоянная практика, у нас просто осталось 4,5 команды на страну, потому и восприятие такое.
Сховати
Terz, подивитесь, через рік його теж попруть. Це не бізнес, а як ви кажете - паскудство. Зоря цього сезону могла скласти конкуренцію кротам за перше місце. Як Дніпро у минулому. Тепер навряд.
Игорь, чим динамо краще? забрали Бражка з Булецею.. при чому Булеца точно на банці буде сидіти. і ще з 2 десятки гравців за останні роки.
Сховати
debut, це про інше. Голландець поставив концептуально іншу гру. Більше просунуту. Справа не в Булеці та Бражку. Тепер це все буде зруйновано. Дніпро на напрацюваннях Йововича протрималося перше коло, а потім з недотренером здувся. Такий шлях чекає і Зорю. Це не на користь футболу. Кроти вже багато років руйнують наш футбол, вбиваючи будь-яку конкуренцію.
debut, так мабуть не треба будувати клуб тільки на орендованих гравцях?