1 травня 2023 14:01
5

Микола Шапаренко повернувся до загальної групи "Динамо"

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко, який тривалий час проходив реабілітацію після травми, завершив відновлення та у неділю провів перше тренування у загальній групі.


Нагадаємо, у вересні минулого року Микола отримав важку травму під час поєдинку першого туру групового раунду Ліги Європи проти «Фенербахче», який відбувся у Стамбулі, та був вимушений залишити поле на ношах.

У нього було діагностовано розрив передньої хрестоподібної зв’язки колінного суглоба. Гравцеві знадобилося хірургічне втручання.

14 вересня Миколі у Барселоні зробили операцію, вона пройшла успішно. Наступні кілька днів динамівець провів у лікарні, а з часом розпочав відновлення, яке тривало близько шести місяців.
Шапаренко це ключова фігура у центрі поля, думаю саме його втрата коштувала вильоту з єврокубків та повного провалу у внутрішньому чемпіонаті. Дай Бог щоби він швидко повернувся на колишній рівень.
Сховати
Mario, Шапа крутий, але не переоцінюй цого і не недооцінюй проблеми Динамо) очевидно, що вони пов'язані не з відсутністю одного гравця. Нажаль...
Дай Боже Миколі не повторити долю Івана Яремчука. Після надважкого перелому на комерційному турнірі в Испанії він так і не повернувся на свій колишній рівень.
НАРЕШТІ!
Хоч хтось вноситиме контруктив у гру команди!
Світла голова повертається, нарешті!!