18 квітня 2023 12:40
1

Ребров залишиться в "Аль-Айні"? В ОАЕ повідомили гучну новину: усі деталі нового контракту українського тренера

Сергій Ребров не підпише контракт з УАФ і не очолить національну збірну України до завершення своєї угоди з Аль-Айном. Тренер має намір сконцентруватися на нинішній роботі.


Журналіст з ОАЕ Мохаммед Хамад заявив, що інформація його українського колеги Віктора Вацка, що Сергій Ребров за два-три тижні підпише контракт з УАФ, не відповідає дійсності.

Хамад нагадав слова самого Реброва, який після перемоги Аль-Айна над Аль-Васлом (1:0) у 1/2 Кубка президента заявив, що щасливий працювати в ОАЕ.


Журналіст заявив про намір українського тренера до кінця контракту з Аль-Айном сконцентруватись на клубній роботі.

«Контракт Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року. До цього часу він зосередиться лише на підготовці команди до завоювання титулів, тим більше, що вона претендує на кубковий дубль і все ще бореться за чемпіонство».


Більше того, Хамад зазначив, що тренер ще може продовжити контракт із Аль-Айном, якщо з керівництвом клубу буде досягнуто певних домовленостей.

"Тренер може оголосити про продовження свого контракту з Аль-Айном після закінчення сезону, якщо керівництво зможе виконати деякі його вимоги щодо гравців, необхідних для перемоги в Лізі чемпіонів АФК".


Хамад заявив про бажання УАФ на даний момент за допомогою запрошення Реброва до збірної України згладити свої проколи.


«Те, що зараз робить УАФ, є спробою замаскувати катастрофічний провал, який спіткав український футбол. Особливо після їхньої нещодавньої поразки Англії 0:2», – написав журналіст у своєму твіттері.


Нагадаємо, що збірна України досі залишається без тренера. У червні на команду чекає продовження кваліфікації до Євро-2024. 16 та 19 червня синьо-жовтим належить зіграти з Північною Македонією та Мальтою відповідно.

Так ніхто і не сумнівався, що Ребров допрацює контракт, а от далі... Шейхи капризні і поки ти виграєш - ти на коні, почнеш програвати - поміняють, як старого верблюда і тоді в збірну ніхто не покличе.