12 травня 2024 15:14

Сабо залишився без трансляції матчу "Шахтар" – "Динамо"

У центральному матчі 28-го туру чемпіонату України донецький «Шахтар» обіграв київське «Динамо» та достроково став чемпіоном країни.


Заслужений тренер України та екснаставник київського «Динамо» Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua зізнався, що не зміг побачити гру двох найкращих команд України.

- На жаль, подивитися матч «Шахтар» – «Динамо» мені не вдалося, оскільки немає телеканалу «УПЛ ТБ». Куди я тільки не звертався, дзвонив, але мене обрізали. Є МЕГОГО. Там усе дивлюсь. А УПЛ-ТБ немає. Готовий платити, дзвонив. Але сказали, що на мою адресу кабель не заведено. Отак... Не знаю, куди звертатися. Знаю, що результат матчу 1:0 на користь «Шахтаря».

– Вас здивував такий результат матчу?

- Ні, ще на початку чемпіонату я прогнозував, що «Шахтар» знову стане чемпіоном, а «Динамо» буде другим.

Але я бажаю Шовковському наступного чемпіонату кинути виклик «Шахтарю». Вірю, що він може вирости у великого тренера, тому що для цього він має всі якості. Але яким би тренер не був великим, футболісти теж потрібні, а на одній молоді виграти чемпіонат складно. І шукати посилення треба не всередині УПЛ, а в інших чемпіонатах. Інакше конкурувати з «Шахтарем» та на міжнародній арені буде складно.