12 травня 2024 17:21

Англійська преса оголосила одностайний вердикт Мудрику за останній матч і гол: думки журналістів співпали

У суботу, 11 травня, Челсі здобув вольову перемогу над Ноттінгем Форест (3:2) у матчі 37-го туру англійської Прем'єр-ліги.


Вінгер збірної України Михайло Мудрик з'явився у стартовому складі лондонців, відкривши рахунок у грі вже на восьмій хвилині. 23-річний українець влучно пробив у дальній кут воріт після асисту Коула Палмера.


Сайт «Український футбол» промоніторив англійську пресу, зібравши коментарі щодо гри Мудрика.


Football.London 7/10


«Мудрик відкрив рахунок чудовим завершенням. Ривок, який призвів до цього, був чимось, що ми повинні бачити на регулярній основі. Його страшенна швидкість змусила Гонсало Монтієля впасти замертво, і Михайло продемонстрував спокій перед воротами.


Однак після забитого м'яча він, здавалося, дещо втратив самовладання. Челсі не надто часто атакував лівим флангом, а Мудрик, попри те, що відкрив рахунок, був радше непомітним».


Evening Standard 7/10


«Українцю було важко, незважаючи на [гарну] форму Челсі в останні тижні, але він дуже добре забив свій гол правою ногою. Йому це було потрібно».


GOAL 6/10


«Чудово розпочав гру, продемонструвавши неабияку холоднокровність і вивів Челсі вперед. Однак після цього він згас і був пасажиром, поки врешті-решт замість нього не вийшов Стерлінг».