17 квітня 2023 17:38
2

"Каземіро з УПЛ". Вацко назвав двох футболістів, які посилять "Динамо" наступного сезону

Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко назвав двох футболістів луганської Зорі, які наступного сезону виступатимуть у складі київського Динамо.


«З цієї Зорі наступного сезону Динамо отримає дві добротні бойові одиниці. Це Булеца і Бражко. Для мене 21-річний Бражко став одним із відкриттів цього сезону. Може, в матчі проти Дніпра-1 він не був таким топовим, але якщо дивитися на весь сезон загалом – він реально Каземіро УПЛ.

Бражко дає обсяг, забирає, його важко пройти, але при цьому він динамічний футболіст, який добре працює з м'ячем. Подивимося, як Бражко конкуруватиме в Динамо з капітаном Сидорчуком», — сказав Вацко в ефірі авторського ютуб-каналу.
Бражка орендовано на 2 роки Зорею, ніяким чином конкурувати з Сидорчуком він не буде бо ІМС не буде платити гроші за достроковий розрив цієї аренди. Загалом іформативність Вацка стає ще нижче ніж у Циганика, я вже навіть час не витрачаю на його ютуб канал.
Сховати
Умник, Зоря за них навряд чи платила, так саме як і Динамо за Кабаєва (про що казав колишній гендир Зорі Оганов - мовляв дружні стосунки), тож якщо буде необхідно, Бражко пернуть, давши на заміну когось ще.

https://www.dynamomania.com/news/648051-gendirektor-zari-oganov-my-otpustili-kabaeva-besplatno---tak-zhe-kak-i-dinamo-otpustilo-k-nam-svoih-igrokov