16 березня 2023 14:13
1

"Була можливість повернутися в Україну": Екс-динамівець Морозюк розповів, чому вирішив залишитися на Кіпрі

Український півзахисник кіпрського клубу Красава Микола Морозюк розповів про те, що мав можливість повернутися до рідної країни під час повномасштабної війни.


Микола Морозюк у серпні минулого року залишив одеський Чорноморець і перейшов до кіпрського клубу Красава, власником якого є російський екс-футболіст та ютуб-блогер Євген Савін.


Морозюк розповів про те, що мав нагоду повернутися до України в ефірі ютуб-каналу Савіна «Красава».


«Можливість повернутися до України була. Я не міг поїхати із родиною. Є моменти, які не дозволяють жити за тих умов, які зараз у нашій країні. Я міг поїхати тільки один. Жити без сім'ї в Україні – це було не зовсім правильно. У моєму розумінні, сім'я має бути разом.


До того ж, у мене народилася дочка закордоном. Я розумію, що я просто не зміг би грати у футбол. Міг би ще втратити сім'ю», – сказав Морозюк.

35-річний Морозюк провів за Красаву 15 матчів у першій частині цього сезону. У січні Микола завершив професійну ігрову кар'єру та обійняв посаду спортивного директора кіпрського клубу.


Морозюк має досвід виступів у складі національної збірної України, за яку він провів 14 поєдинків, забив один гол та зробив одну результативну передачу.

Коля засцяв.