24 грудня 2022 11:40
5

Трансферу бути. Світовий інсайдер назвав клуб, який заплатить за Мудрика потрібні гроші

Шахтар хоче 100 мільйонів євро, але може продати українця в Арсенал дешевше.


За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, перемовини Арсенала та Шахтаря проходять складно. Гірники хочуть отримати за свого таланта 100 мільйонів євро, а лондонці намагаються придбати вінгера дешевше:


Зараз переговори не перебувають на просунутій стадії. Шахтар наполягає на сумі в 100 мільйонів євро. Проте Арсенал відчуває, що Шахтар може погодитися на пропозицію в 60-65 мільйонів євро з включенням в угоду деяких бонусів.


Раніше журналіст CBS Sports Golazo Бен Джейкобс назвав цю ж суму – 65 мільйонів євро (з урохуванням бонусів) з комісіє Шахтарю з наступного перепродажу футболіста. Сам 21-річний гравець вже давно погодився на трансфер в АПЛ.


Цього сезону на рахунку Мудрика 10 голів і 8 асистів у 24 матчах за Шахтар. Портал Transfermarkt оцінює гравця в 40 мільйонів євро.

Этот движок от аккумулятора только бегать умеет. Один в один обыграть не может, может только оббежать. Головой играть не умеет. Каждый второй пас - в ноги сопернику. ЗА ЧТО 100 млн.!?!
Если продадут (а вс же продадут, так как Талант), то это будет Мего- Продажа. Перед менеджмента ШД придется снять шляпу. Из игроков ДК, который я считаю мего-талантлив я вижу Царенко. Этот парень может вырасти в Очень солидного Игрока. (но за него, менеджмент ДК навряд ли выкрутит такие Огромные деньги, как за Мудрика). И да, Десну черниговскую я в своё время смотрел из-за Мудрика. Там, кстати, играл еще интересный арендованный нападающий, который уехал в американскую лигу. Не помню фамилию. И еще, я бы от индусов вернул бы попробовать воспитаника Динамо К, что играл за Александрию.
Сховати
Евген, тобто, повернути Калюжного? Ви в ньому бачите перспективу? І на яку позицію?
Если не продадут! Будет второй Коноплянка!
Сховати
trahim, гадаю продадуть! Кроти (їх менеджмент) в таких питання майже завжди чинить оптимально (на відміну від суркіса) . Зараз один з кращих шансів,щоб виручити якомога більше грошей бо далі ,Як в казіно: або забрати зараз 65 лямів (образно) або "грати далі" і сподіватися , що шахта пройде пару раундів ЛЄ (де Мудрик яскраво себе покаже) і , що весняні матчі збірної ММ теж себе проявить бо інакше ажіотаж спаде і ціна знизиться -факт. А якщо травма? Коротше продадуть і це буде рекордний трансфер для України. Не вболіваю за кротів але, що що , а гроші на трансферах вони рубають добре!