3 вересня 2022 10:34
12

Ігор Суркіс – гравцям "Динамо": "Якщо не готові на полі – у вас призовний вік. Будьте люб‘язні, візьміть зброю та йдіть захищайте країну"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю для Tribuna.com висловився з приводу виступів команди у кваліфікації Ліги чемпіонів.


«Лише мої амбіції та амбіції головного тренера змушували мене не спати ночами й, мабуть, його теж, щоби потрапити до Ліги чемпіонів цього року. Але в мене зараз питання було б. Ну, потрапили б туди, а що б ми там робили? Посилитись ми не можемо, ганьбитися не хочу. Минулого року, коли все було нормально, ми й то виступали ні хитко, ні валко.

У Лізі Європи команди рівня Ліги чемпіонів - «Фенербахче», «Ренн», який минулого року грав у Лізі чемпіонів. Ми «Дніпру-1» програли 0:3, а АЕК двічі обіграв їх. Сьогодні це серйозна команда. Я хотів би подивитися, як ми будемо виглядати.


І чи розуміють футболісти, якщо програли в УПЛ – це така справа, це внутрішній чемпіонат, кожна команда хоче виграти. А на європейській арені – будьте ласкаві, не виходьте, як ви з «Бенфікою» вийшли, самі собі забивали м'ячі. А ви виходите і бійтеся до крові, як наші Збройні сили сьогодні б'ються і звільняють села та міста. Отак має бути.

Але я не виходжу на поле, зрозумійте, це їхня робота. Я можу їх якось морально стимулювати, фінансово. Вони дають гарні інтерв“ю, кажуть, що вони за наші ЗСУ, що вони готові. Але якщо не готові на полі – ну, у вас призовний вік. Будьте, хлопчаки, тоді люб‘язні та визнайте чесно, візьміть зброю та йдіть захищайте нашу країну. Ось таке у мене до них повідомлення», - додав Суркіс.

ну нахер. З такими воінами москвота буде біля Ламаншу за тиждень.
Ты, г.....н! Убежало с братиком с Украины , прихвативши миллионы и коллекционные часы, и дает советы как и кому защищать страну! Надеюсь и верю в то, что клуб будет отобран в этого семейства братов-акробатов, а сами братья посажены на нары!
И еще это падло заикается об отправке игроков на фронт, играя сам в казино беспрерывно...
Закономерный итог деятельности передовых бойцов батальона Монако. Вместо ХОТЬ КАКОЙ ТО селекции - тратить бабло исключительно на личные цели. Думаю, у Луческу терпение сегодня окончательно лопнуло, он уйдет, подаст в отставку до завтрашнего утра. Все что мог - он сделал. И он не виноват ни в чем, только благодаря тренеру эти мажоры еще пролезли в группу ЛЕ. Наверное, сейчас придет очередной физрук, Шева вряд ли будет - он далеко не дурак, чтобы вторично испортить себе репутацию с клубом. Надеюсь, в Премьер лиге удержимся. А Днепру-1 и Заре искренне желаю 1 и 2 места в этом чемпе.
Якщо не вмієш вкладати гроші в клуб,вкладай в допомогу ЗСУ,буде більше користі і досить плести дурниці,уже нудить.
Нікчемний суркіс роздає вюхи іх Монако
У військо наразі не беруть людей навіть з мало-мальским військовим досвідом. Або беруть дозовано за потреби реальної. Якщо ваші гравці такі ж воїни як і "футболісти" (спеціально написав у лапках), то таких бездарів на війні і даром не потрібно.
Сховати
serg_max, це не правда. Хіба може у Києві.
В менших містах роздають повістки на вулицях всім підряд.
Села взагалі вигрібли всіх кого могли.

Я не критикую це. Такий час, але те, що беруть вибірково - не правда.
Вже мовчав би. Хто зібрав цих дівчат під своє крило і створив їм тепличні умови? Хто насправді займається комплектацією команди?
Додав Суркіс і сів у чартерний літак до Ніцци.
Сховати
ozzstr1ker, Ну у него не призывной возраст
циганкову приготуватись? або перепідписуешь контракт або... Б