22 липня 2022 08:33
5

Футболів більше нема. ТК "Футбол 1/2/3" та "Shakhtar TV" припинили мовлення

З 00:00 22 липня припинили роботу телеканали, які входили до Медіа Групи Україна:


Україна, Україна 24, НЛО.TV, Донбас, Індіго TV, Футбол 1, Футбол 2, Футбол 3, Shakhtar TV, ТРК Сігма ТБ, Маріупольське телебачення.

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення у четвер, 21 липня, анулювала телевізійні ліцензії каналів Медіа Групи Україна, яка належить Рінату Ахметову.

Раніше Рінат Ахметов заявив, що припиняє роботу всіх телеканалів, а ліцензії на мовлення повертає державі. Мотивом такого рішення було названо набрання чинності законом про олігархів.

Платформа Oll.tv, яка входить до Медіа Групи Україна, продовжить свою роботу та транслюватиме футбольні матчі.
Канали Футбол 123 до закриття йшли давно, повномаштабна війна просто прискорила процес. Коли вони втратили топ чемпіонати і єврокубки, це стало початком кінця. А їх контент з їх експертами то було дно повне, яке нікому вже роками не цікаве і не потрібне.
Дуже радий, що ТРК Фекалії прикрили!
Цікаво кому і де тепер будуть лизати продажні журналістики і "експерти" з цих недоканалів?
А мені ні скілічки не шкода....Там працювали одні жополизи рудого ,одна рожа сашки пенісова чого стоїть....а ще всякі "експерди" морозови, йожиковичі, дашки, леоненки, шевчуки, грачови , беліки і т.д....Той ще зброд був ....А якісного футболу можна і на іншихтв-платформах дивитися...Головне , щоб в нас мир настав...і ми вигнали ту сволоту зі сходу і очистились від гнилі , яка є серед нас.
Шкода. При всіх їхніх недоліках (надмірна любов до кротів) канали були хороші.
Сховати
Скоро вспливуть на ютубі. Любителі пенісова зможуть спостерігати вилизування кротівні зможуть спостерігати свої улюблені передачі в мережі інтернет