14 червня 2022 17:14
4

"Краще, щоб команда зникла?": Кобін розповів про можливість розформування "Шахтаря"

Екс-головний тренер Мінаю Василь Кобін висловився про бажання Шахтаря проводити чемпіонат України за кордоном.


Клуби УПЛ все ще не визначили формату проведення нового розіграшу першості України сезону 2022/2023. Раніше повідомлялося, що чемпіонат буде зіграний у країні, розпочнеться він у серпні та проводитиметься у Києві та західних областях України.


Але Шахтар був би не проти грати у Польщі, бо в такому разі клуб вважає, що є ймовірність повернення до табору «гірників» численних легіонерів. Кобін, який під час перебування футболістом сім років віддав донецькому клубу, згоден з точкою зору Шахтаря.


«Я десь їх розумію, бо вони грають у єврокубках і мають багато легіонерів. Якщо вони гратимуть в Україні, то легіонери за контрактом не повернуться. Це активи, серйозні гроші.


37-річний фахівець вважає, що задля порятунку клубу необхідно вдатися до будь-яких заходів.


«Якщо це потрібно, щоби зберегти Шахтар — це треба робити. Краще щоб команда зникла чи була, але грала в іншій країні? Усю територію, де вболівальники Шахтаря — Донбас, Харківщина, вся окупована», — заявив Кобін в ефірі YouTube-каналу «SportArena».

Всі, без винятку, учасники змагань повинні знаходитись в однакових умовах. Або мі всі граемо в Україні, або за кордоном, або ... зовсім ніде не граемо.
Шахтар - ахметівська іграшка, що він схоче, те він з нею і зробить, за прикладом далеко ходити не треба - Коломойський, Ярославський ...
До речі, така ж доля може трапитись і з ДК.
Назва їй - олігархічний футбол.

Багатьом місцевим вболівальникам Шахтаря зараз не до футболу...

А електоральна цінність Шахтаря, як продовження політичної потенції її господаря, що підтримував "Партію Регіонів" та інші проросійські партії поступово сходить на "0".

Майбутнє в тумані ...
Як же кумарять такі Васі. Да пішов ти в дупу разом з шахтарем та його власником
А в Польщі багато їх уболівальників?