19 березня 2022 19:08
9

Л**но полилося з рота. Екс-гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов показав свою рашистську сутність

Екс-гендиректор Зорі Сергій Рафаїлов перестав приховувати свою рашистську натуру і полилося лайно. Колишній функціонер луганців продовжує плюватися російською пропагандою. На своїй сторінці у Facebook він написав:

"Зараз усі упороті укронацисти і їх західні господарі стверджують, що в усьому, що відбувається на Україні, винна Росія. Згоден. Винна у тому, що не дозволила януковичу змити нацистську погань водометами у Дніпро з Майдана. Винна у тому, що не дала знищити цю гадину спочатку в Іловайську, а потім у Дебальцево. Винна у тому, що підписала мінські домовленості і довгі роки умовляла Україну їх виконати. Але ви і ваші західні господарі забули російське прислів'я. Нагадаю: "русский мужик догло запрягает, но быстро едет".


Борзый на расстоянии! Вся сущность кацапа !
сектант усатый )
Та він свою рашистську сутність ніколи і не приховував. Таких відправляти по курсу російського військогового корабля.
Жаль,что и у евреев есть такие твари.Сучара продажный.Я,как еврей имею полное право писать так!
"быстроедущие" смердять у полях Неньки. Кому пощастило - вже у пластікових мішках повернулися до дому. А ось цей раш(ф)афашіст чомусь останні роки жив у Київі, а не в Дебалі чи Іловайську.
Подонок! А я еще за него заступался, когда Заря обыгрывала Шахтер и он троллил Шахту. Хотя прекрасно знал дурак, что он у исток лыныры стоял, даже на фотках был. Надеялся поменял позицию. Живой брать эту мразь после победы.
Де воно зараз смердить? Відчуває себе в безпеці?
Сховати
Кепа, так тому і смердить, що там сидить :)
Долго запрягает и хорошо сосет