25 лютого 2022 23:42
6

Президента ФІФА запитали про Путіна. Той замовк

Фото - Depositphotos.com


Президент ФІФА Джанні Інфантіно розповів про конфлікт між Росією і Україною під час відеоконференції в четвер. Однак швейцарець уникали питань, пов'язаних з Володимиром Путіним, з рук якого в 2019 році отримав Орден Дружби.

Агресія Росії проти України триває, констатує sport.pl. вранці в четвер російські війська атакували всю територію української держави. Конфлікт триває досі, і в четвер ввечері президент України Володимир Зеленський оголосив воєнний стан.

Під час відеоконференції в четвер Джанні Інфантіно було поставлено питання про Володимира Путіна. Роб Харріс з Associated Press запитав президента ФІФА, чи збереже Інфантіно орден Дружби, який отримав від Путіна, а також чи не шкодує він про те, що так часто хвалив його, незважаючи на те, що конфлікт між Росією і Україною триває з 2014 року. Інфантіно на деякий час замовк і в підсумку уникнув прямої відповіді.

- Сьогодні мої думки з усіма, кого торкнувся цей конфлікт. Я вважаю, що спорт об'єднує людей. Футбол — це ще й спорт для людей, - сказав президент ФІФА.

Да вся европа такая, все они куплены газпромом. За исключением Польши, Британии и Прибалтов. Все равно мы победим. Слава Украiнi!!!!!!!!!
Рублёвая подстилка!
Трус и лицемер.
не конфлікт - війна
йому треба на "руССкий корабль"!
Лисий мудак.