9 лютого 2022 12:21
3

Алекс ВЕЛИКИХ: "Супряга не підходить під ігрову модель "Сампдорії"

Італійський скаут Алекс Великих в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS поділився своїми думками про шанси Владислава Супряги стабільно грати в Сампдорії після придбання клубом нападника Себастьяна Джовінко.


- Те, що Сампдорія підписала Джовінко, говорить про бажання головного тренера ще більше посилити лінію атаки своєї команди. Він має абсолютно різні характеристики з Супрягою і не є йому прямою заміною. Варто відзначити і те, що функціонал Супряги не підходить моделі гри Сампдорії в атаці. Я думаю, що українець буде отримувати ігровий час в команді, але основна ставка буде робитися не на нього, — сказав Великих.


Зазначимо, що 35-річний Джовінко підписав контракт з Сампдорією до кінця поточного сезону. Італійський нападник відомий за виступами за Ювентус, а також національну збірну Італії. Останні 7 років футболіст виступав за межами Європи за такі клуби як Торонто з Канади і Аль-Хіляль з Саудівської Аравії.

С этим клоуном в рф уже разобрались, здесь дальше людям голову морочит.
Этот человек нам 2 года рассказывал о перспективах Супряги, в том числе в Сампдории: "Супряга будет играть, потому что команда действует в два нападающих, поэтому умение украинца играть на скорости поможет ему. Стиль «Сампдории» больше строится на контратаках и это поможет Супряге показать его лучшие качества"
Да ладно, два года длилась эпопея перехода и вот те на...)))