9 лютого 2022 10:44
4

Артем ГАГАРІН: "Павелко - крім всіх професійних якостей, дуже хороший комунікатор"

Віце-президент "Кривбасу" Артем Гагарін розповів в інтерв'ю Tribuna.com про Андрія Павелка.


- Які у вас стосунки з Андрієм Павелком?


- Так вийшло, що я дуже давно його знаю. Нещодавно хтось виставляв старий ролик, вистежуючи зв'язок Павелка з Зеленським. Коли Андрій Васильович балотувався в мери Дніпра, то в його передвиборчому ролику знімалися Кошовий і Пікалов.


По-перше, це говорить наскільки Андрій Васильович далекоглядний. Він ще стільки років тому передбачав, що Володимир Олександрович стане президентом. Але мені прикро, що люди пишуть тільки про Кошового і Пікалова. А я текст придумував і їздив знімати цей ролик, але про мене ніхто не говорить. Ну, що за справи?


Ось, була така історія. Я люблю футбол, перебуваю поруч з футболом і пройшов шлях від фаната до людини, яка займається футболом. Природно, що ми були знайомі. Завжди збірну підтримували. У нас нормальні відносини.


- Як оціните Павелка, як президента УАФ?


- Андрій Васильович - крім всіх професійних якостей, дуже хороший комунікатор. Він вміє зважити ситуацію і прийняти вірне рішення. І це завжди обдумано. І навіть якщо комусь може здатися, як люблять говорити в ЗМІ, що це зашквар, то, як правило, так тільки здається.


Іноді деякі рішення для широкої публіки прояснюються через час, але потім вже ніхто не напише: "А, так ось чому він так вчинив".


Трохи не справедливо, правда? Коли є чорне і біле, так чи ні, і потрібно прийняти рішення, то хтось його сприйме, але знайдуться люди, які будуть критикувати. Це завжди так.


Ніколи не будеш для всіх хорошим. Але час, як завжди, все розставить все по місцях, - сказав Гагарін.

Ну да, есть такая услуга - профессиональный собутыльник. Значит не пропадет после отсидки, куда, я надеюсь, Павелке прямая дорога скоро.
"Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти"
павелка - не тільки професійний брехун, а ще й хороший злодій.
Придёт время и за принадлежность к Кварталу 95 будут бить морду