1 лютого 2022 00:07
1

"Який суперовий сюжет для кіно "поховали", ні в кого не запитавши". Журналіст про те, що Шевченко не очолить збірну Польщі і не зіграє з Росією

Журналіст Руслан Свірін у своєму Facebook про те, що Андрій Шевченко не очолив збірну Польщі.


- Який суперовий сюжет для кіно "поховали", ні в кого не запитавши. Андрій Шевченко не очолить збірну Польщі і не приїде в Москву з поляками грати проти росіян у березні. Сьогодні Польський футбольний союз офіційно оголосив про призначення колишнього тренера Легії Чеслава Міхневича. Якому, навідміну від Андрія Миколайовича, вдалося розірвати стосунки з клубом і стати вільним для пропозиції очолити збірну. Так і хочеться сказати - а дарма не призначили. Бо Шевченка бояться в Москві. Або скажемо більш дипломатично - комплексують. І ви знаєте чому, якщо слідкуєте за футболом.


Адже у 99-му Шева забив гол в Лужниках росіянам і закрив їм шлях на Євро-2000. Той епічний гол увійшов в історію футболу як гол Шевченка-Філімонова і не дає спокою тамтешнім історикам. Після того голу цілком реальним виглядає припущення, що у футболі Росія ніколи не переграє Україну. Якби Шевченко очолив поляків, він навів би жах у Лужниках знову, вже у якості тренера. Але сьогодні шанс для кіношників і поціновувачів гри мільйонів змарнував Польський футбольний союз, призначивши Міхневича. Залишається побажати йому удачі і пройти шляхом Шевченка, Андрія Миколайовича, 24 березня у Москві.

такоє