11 січня 2022 09:43
7

"Реал" готовий відпустити Луніна в оренду в "Аякс"

Мадридський «Реал» готовий розглянути можливість відходу свого номінально другого голкіпера Андрія Луніна у «Аякс» на правах оренди.


Амстердамці нині підшукують заміну для Андре Онани, котрий уже підписав попередній контракт із «Інтером» і залишить Нідерланди влітку.


В «Аякс» Лунін поїде в оренду лише у тому випадку, якщо «Реал» отримає гарантії регулярної ігрової практики для українського воротаря. Це є визначальною умовою


У переговорах між «бланкос» та будь-яким зацікавленим у послугах Луніна клубом.

Цього сезону на рахунку Андрія Луніна лише один поєдинок за першу команду «Реала», який відбувся в рамках Кубка Іспанії.

Супер вариант, там умеют работать с талантами
В Металіст в оренду - буде норм, а то на одних Рибках далеко не ...
Вратарь из условной "зари" ВСЕГДА должен переходить в средний клуб - будет расти .В Реале расти нельзя - только 2-3 воротника и всегда уже излучших в Европе )))
Та йому зараз практика потрібна хоч де, Аякс - дуже і дуже пристойний варіант. Якщо помаринується ще в Реалі, з того точно не тільки користі не буде, але одна шкода
" Лучше быть первым здесь, чем вторым в Риме ", сказал Гай Юлий Цезарь — проезжая мимо бедного городка в Галлии, на пути в Испанию (58 до н. э.) (Плутарх, «Цезарь»).

Перефразируя на ситуацию с Луниным:

" Лучше быть первым в "Аяксе", чем вторым в "Реале" ".
Сховати
allegro, Быть может, лучше было бы остаться первым в Заре.
Сховати
S.K., золотые слова …