11 грудня 2021 19:16
7

Євген САВІН: "Я взагалі не поділяю Росію й Україну. Переживаю за українців, ніби за наших"

Фото - Depositphotos.com


Блогер і засновник команди «Красава» Євген Савін висловив думку про потенційне проведення матчу між збірними Росії та України з футболу.

«Я впевнений, що матч Росія - Україна - це було б вау. Це було б і очікувано, і круто. Раніше, припустимо, була школа України, була школа грузинського футболу з технічними хлопцями. І так з усієї країни. Ми могли порівнювати, хто куди йде, який футбол сильніший. Це дуже здорово. Зараз би я хотів подивитися на протистояння наших країн, саме на рівні футболу, порівняти рівень гравців.

В Україні закінчилися гроші, і всі талановиті пацани розбіглися в Європу. І ось зараз, коли я дивлюся на Маліновського, Зінченка, Ярмоленка, Яремчука, я розумію, що якби були бабки, як раніше, коли Мілевський з Алієвим сиділи на великих зарплатах, вони б не поїхали в Європу. А зараз я дивлюся на них і переживаю, ніби за наших пацанів.

Чесно кажучи, українські футболісти у мене викликають інтерес. Я взагалі не поділяю Росію і Україну. Вони класні хлопці, Класні футболісти, я багатьох з них знаю, чому я не маю за них переживати?» - розповів Савін в інтерв'ю ютуб-каналу Віктора Кравченка.

Ну правильно. А то что россиянцы немножечко убивают украинцев уж как восемь лет, у них же (украинцев) дома, так это просто политика проклятая. И американцы
Эти футбольные школы-украинская,грузинская и т.д.-никуда не делись и продолжают свой путь,со своими трудностями,успехами и неудачами,но БЕЗ ВСЯКИХ НАРРАТИВОВ И ПРИСМОТРА СО СТОРОНЫ ВСЯКИХ МОСКОВСКИХ СМОТРЯЩИХ И НАМЕСТНИКОВ!И ЧТОБ ВЫ ВСЕ СВОИМ ДЕРЬМОМ ЗА ПОРЕБРИКОМ ЗАХЛЕБНУЛИСЬ И ВЫПЛЫЛИ ИЗ НЕГО ТОЛЬКО АДЕКВАТНЫЕ,КОТОРЫХ ОСТАЛОСЬ СОВСЕМ НЕМНОГО!!!
Эти запоребриковые нехорошие люди, до сих пор уверены, что воюют с американцами и поляками, которые разговаривают на секретном языке, придуманном австрийским генштабом, а настоящие "украинцы" Милевский и Алиев, вместе со всяким мутновыговаривающим буквы Франковым просто мечтают сыграть вместе и обнамацца-целовацца. А если футболисты у них вызывают интерес, то нас это совсем не удивляет. У вас всегда были странные наклонности, которые вы упорно скрываете.
В дупу,савін.
да пошел ты нахер сави н.
Савин, ПНХ!
ещё один гнойный п**ар