11 грудня 2021 15:56
8

Гол Мораеса допоміг "Шахтарю" вирвати перемогу у "Олександрії"

"Шахтар" у матчі 18 туру УПЛ на виїзді зумів обіграти "Олександрію".


Матч склався дуже рівним для обох команд і господарі нічим не поступалися віце-чемпіону України.


Голи вболівальники побачили вже в другому таймі і саме "Олександрія" відкрила рахунок. Гол на рахунку Кожушка. Але "Шахтар" швидко прийшов до тями і майже відразу зрівняв рахунок. Соломон після виходу на заміну його зрівняв, а трохи пізніше Мораес, який вперше в сезоні з'явився на полі вивів "гірників" вперед.


УПЛ. 18-й тур:


"Олександрія" - "Шахтар" 1:2

Голи: Кожушко, 63 - Соломон, 70, Мораєс, 76


"Олександрія": Білик, Мірошниченко, Мельник, Бабогло, Цуріков, Одарюк (Кожушко, 46), Третьяков, Рибалка (Копина, 56), Дрішлюк, Калюжний, Спінеллі.


"Шахтар": Трубін, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Тете (Соломон, 65), Мудрик, Степаненко, Майкон (Маркос Антоніо, 65), Педрінью, Фернандо Педро (Мораєс, 75).

Як це розуміти:""Шахтар" втримав перемогу і завершив рік першим у таблиці."?А якщо Динамо завтра виграє,наприклад 3:0,то хіба не наш клуб завершить рік на 1-му місці?Різниця забитих-пропущених буде кращою,чи я дійсно щось пропустив?Тобто всі показники будуть рівними:забиті,зустріч між собою,лише показники пропущених будуть кращі у киян.Чи вже дана відмашка суддям,щоб більше двох не дали забити і при цьому щоб максимально допомогли Зорі?
Сховати
Gajyura, Джерело:XSPORT... Тобто, робить висновку чиї то посипаки)
Кому на 85-й хвилині не призначили пенальті за гру рукою гравця шахти? Навіть ВАР не дивились!
Сховати
*Чому
dynamic1927, що цікаво, коментатор навіть не звернув увагу на цей момент коли показували повтор, а "байки" розказував і показали повтор 1 раз, швидко)
жаль, конечно, Александрия упиралась...если Цуриков не киксонул, кто знает...хотя видно было, что судейка заряжен, особенно улыбало, когда штрафной давал за попадание мяча в лопатку...
Блин, а ведь Александрия дожимала кротов. Это кстати вам игра 50 млн состава...на секундочку, обороняться от свободных агентов) и тренерский "талант" Де Дзерби
Обидно конечно,без рыбалки оборона и средняя линии расклеились.Могла Саня зацепиться за очки.