10 грудня 2021 18:14
7

Сергій Притула про ставлення Бесєдіна до гей-парадів: "Запитував у Павелка, чи є в збірній політрук"

Амбассадор збірної України Сергій Притула прокоментував слова форварда національної команди і "Динамо" Артема Бесєдіна про його ставлення до проведення гей-парадів.

"Відбувається прецидент - австралійський футболіст робить камінг-аут. Його підтримує купа футбольних клубів: "Ювентус", "Ліверпуль" і тд. Бесєдін... І не він один – Бутко.

Збірники роблять певні заяви. Я можу зрозуміти, що у них є такі погляди і так далі, але не завжди це треба виносити в публічну площину. Ти не знаєш, який потім прилетить привіт від ФІФА і УЄФА всієї збірної через твої заяви. Я навіть у Павелка запитував, чи є в збірній політрук.

Після скандалу з Магучіх і нашими синхроністками я навіть відеозвернення писав і звертався до НОКа і УАФ: "Дозвольте мені зустрітися і просто поговорити з нашими збірниками і нашими олімпійцями, щоб спробувати на пальцях пояснити їм, що таке добре, а що таке погано, чому щось можна робити, а щось - небажано", - сказав Притула.


Фото - зі сторінки Сергія Притули у Facebook

А для чего на весь мир объявлять, что ты гей? Ну гей и что, живи себе, играй в футбол, или это должно давать какое то преимущество, или льготы. У меня ровное отношение к ЛГБТ и людям с другим цветом кожи до тех пор, пока меня не заставляют становится на колено и считать, что пидарастия это норма.
"ПрецИдент"?!
Серйозно?
Дивно, отой аут котрий камніг в публічну площину виносити можна, а іншйи погялд на аут - ні. Чому подвійні стандарти?
Сховати
Буковина, "пидарасы, сер"
Сховати
Ingvarr77,
Хаааааа !!!! В точку.
Я что-то ничего не понимаю....Чувак сказал, что он гей и все ему должны хлопать?? А Беседин сказал,что геи это не фу и он не хочет видеть как два типа целуются и за это нужно наказывать Беседина?? Это фиаско...((
Не не притула, если ФИФа захочет что бы футболисты геев в ж_пы целовали, то нахер такое Фифа.