9 грудня 2021 00:50
8

Журналіст про поразку "Динамо": "Як цих людей можна взагалі хоч якомусь футболу навчити? Ні дриблінгу, ні удару, ні імпровізації, ні думки"

Журналіст Станіслав Хацкевич у своєму Facebook висловився про поразку "Динамо" від "Бенфіки".


"Мірчу можна критикувати скільки завгодно. Мені його футбол теж не особливо подобається. Якісь марні спартаківські мережива. Не наш футбол, не динамівський. Аж гидко іноді. Тікі-така без моментів. Але справа навіть не в цьому. Як цих людей можна взагалі хоч якомусь футболу навчити? Ні дриблінгу, ні удару, ні імпровізації, ні думки. Циганкову і Вербичу окреме спасибі за гру.P. S. А в цілому ми повністю вели гру в другому таймі. Напевно ГТ скаже про це на післяматчевій прес-конференції".
Современный динамовский футбол, это то, во что сейчас и в U-20 играл Петраков в сборных. Если выведет сборную на ЧМ, надо забирать к нам. Схема простая, XG минимальное, играем взрывами, тут только главное, чтобы реализация была на уровне, иначе дела не будет. Мне тоже вчера не понравился второй тайм, нам Бенфика отдала всю инициативу, статитистика классная, но голов "0". Не могут славяне играть в тики-таку, только взрывы/контратаки, и назад в оборону, Лобановский всегда был прагматичен, победа дома, на выезде ничья!
Да у нас вся страна с кучей своих специалистов играют в такой "динаомвский футбол", от защиты. И влетаем на евроарене кому попало
Какие журналисты такие и футболисты!!
"Динамівський футбол" "Не динамівський футбол" Аби був той футбол, якйи мають на увазі під "динамівським", треба воскресити самі знаєте кого. Кожен тренер має своє власне бачення гри.
Сховати
Буковина, тренер це важливо. Але не менш важливі принципи. Вони в Динамо занедбані.
Сховати
Periwinkle, напевне доцільніше сказати, вони інші у порівнянні з тими, що були за часів Лобановського
Нарешті проартикульовано про спартаківські мережива. Але без висновку: потрібні рішучі кадрові рішення, інакше все це триватиме...
Як же легко критикувати. Хто заважає взяти дітей і навчити їх грати в футбол?
Виростіть хоч одного вихованця рівня Кріштіану Роналду або Андрія Шевченка і тоді розказуйте.