15 листопада 2021 13:27
3

Тарас МИХАЛИК: "Якщо не виграємо у Боснії, збірну ніхто не зрозуміє"

У заключному матчі відбіркового циклу чемпіонату світу національна збірна України 16 листопада поміряється силами в гостях з футболістами Боснії і Герцеговини.


Екс-гравець збірної України Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що має стати підмогою для наших футболістів у надзвичайно важливому матчі в Боснії.


"Ось і настав час істини. Якщо завтра збірна України не переможе боснійців, у яких вибули з ладу лідери - Едін Джеко і Сеад Колашинац, то цього вже ніхто не зрозуміє. Тим більше, що балканці на відміну від наших вже втратили всі шанси пробитися в наступний раунд і в плані мотивації перевага також має бути у гостей.


Тому це саме той випадок, коли все залежить від самих підопічних Олександра Петракова і я вірю, що вони доб'ються бажаного. Адже в недавньому спарингу з болгарами наші хлопці продемонстрували зіграність, швидкість і тільки з реалізацією були великі проблеми.


Свого часу, виступаючи за "Динамо", ми розгромили "Іллічівець" (9:0) і склалося враження, що тоді ми створили менше гольових моментів, тому вірю, що завтра приціл буде виправлений і наші хлопці виграють, як мінімум, з перевагою в два м'ячі, що дозволить за додатковими показниками випередити фінів навіть, якщо вони створять сенсацію і зіграють внічию з французами. Хоча я впевнений у професіоналізмі чемпіонів світу і навіть якщо вони і будуть виступати в експериментальному складі, то все одно у них вистачає "зіркових" гравців, щоб взяти верх над фінами".


Нагадаємо, що французи з 15 очками вже гарантували собі путівку до фінальної частини чемпіонату світу, в активі фінів - 11 очок і вони поки другі. У збірної України - 9 очок і третє місце в таблиці.

Ніби зараз її розуміють через нічиї і з ким?!
Стопудово!
А якщо фінни виграють?