8 листопада 2021 10:31
10

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Дуже люблю Шапаренка, але якщо він дозволяє собі расистські висловлювання..."

Колишній півзахисник збірної України, а нині футбольний експерт Євген Левченко на своїй сторінці у Твіттері прокоментував расистський скандал у матчі "Динамо" - "Ворскла".


"Я дуже люблю Шапаренка, як гравця, але якщо він дозволяє собі расистські висловлювання щодо інших гравців, то це треба жорстко карати та припиняти", - написав Левченко.

Если левченко позволяет себя иметь другим мальчикам, то можно не пресекать - в Голландии за таких стоят горой)
Викуси недоексперт - "В связи с отсутствием записей в протоколе, КДК УАФ не планирует рассматривать сложившуюся ситуацию"
Если Шапаренко позволяет себе называть чёрное чёрным, а белое- белым, то это надо жестко карать и пресекать. Эдак, не ровен час, назовёт бело-синее бело-синим, а жёлто-голубое жёлто-голубым.
Ох і заср.ці ці журналюги і прибічники іржавих з підземелля.Не встигло одне проплачене заблеяти,як решта продажних (не провіривши факти) вже верещать аж позапінювались.Шановні,вам ті вкрадені в народу брудні гроші ще встануть поперек горла,всьому свій час.А вивести з рівноваги гравця,тим більше команду вашими брудними висер.ми не вдасться,захлибнетесь у власній жовчі.
Сховати
zozulyapashka, звернули увагу на слово "єслі"?
Сховати
Буковина,а ви звернули увагу на три слова:"прокомментировал расистский скандал"?Десь було якесь підтвердження,внесене в протокол,окрім воні,спричиненої,відомо ким і для чого,шляхом розкиданням "пахнючої речовини" на вентилятор?
Он( Шапаренко) сказал: Вот черт! А тот языка не понимает и сказал,что он сказал черный .Вот и все.
Ключове слово "если"! Навіть не маючи жодного доказу, проплачені раби лохмета гавкають один на перед одного!
Пресекать надо выкладывать фотки на всеобщее обозрение , справляющим большую нужду голым на унитазе
Слышь толерантный! Каминг аут не хочешь сделать? Сейчас это в трэнде!