23 жовтня 2021 23:19
3

Кобін про можливі зливи інформації від гравців "Миная": "Були матчі, де суперник був повністю готовий до стандартних положень, які ми награвали"

Екс-тренер "Миная" Василь Кобін поділився думкою про те, чи міг хтось із команди зливати інформацію про тренерські заготовки.


- Ходять чутки, що суперники, які виходили на матчі з «минаєм» детально знали всі тренерські заготовки. Могло бути таке, що хтось зливав інформацію з середини колективу?


- Були матчі, де суперник був повністю готовий до стандартних положень, які ми награвали перед грою. Мова про кутові, штрафні удари, флангові передачі і навіть аути – все було перекрито.


- Чи не виникали у вас підозри, що хтось здає цю інформацію?


- Я завжди копаюся в собі. Думаю, що я зробив не так і неправильно? Що я пропустив? Я звик до того, що не можу підозрювати людей, які мене оточують. Моя совість не дозволяє мені цього.


Але такі моменти були в двох або трьох матчах, коли ми знали про проблему суперника в певних зонах, а в грі вони вже діяли інакше. Може вони просто зробили висновки, а може хтось і зливав інформацію, - сказав Кобін.

Я знав, шО воно ипануте, але не до такої ж міри..)
Штирлиц ещё никогда не был так близок к провалу!
а вы ж наверное наигрывали такие схемы, что Гвардиола за голову хватается