1 жовтня 2021 19:24
6

Мілевський - про конфлікт з тренером "Динамо" Брест: "Йому було 32 роки. Такий тренер не буде мені розповідати"

Колишній футболіст Артем Мілевський розповів про конфлікт з тренером "Динамо" Брест Олексієм Шпилевським, після чого і покинув клуб.


"Ніхто особливо не порушував режим. Просто трішки з тренером не знайшли спільну мову, так як йому було 32 роки, а мені 34. Я порахував, що він занадто молодий, щоб мене вчити і розповідати життя, хоча сам на той момент він був, м'яко кажучи, маловідомою людиною. у порівнянні зі мною. Так що у нього не вийшло вчити мене якихось моментів.


Гординя? Я просто не люблю, коли мене вчать, або лізуть до мене з порадами якимись, розповідають, що мені робити. Я не люблю лізти в душу. Хто ти взагалі? Такий тренер не буде мені розповідати. Він же не сказав мені: "Тьома, Міля, пішли з тобою кави поп'ємо". І там уже про щось говорити, що він від мене хоче. Він же мені при всіх починає розповідати: "Ось, Міля, роби так, біжи туди". Трохи з більшою повагою треба. У нього тон був не такий", - сказав Мілевський.

)))))))
Юліан Нагельсманн виводив Хоффенхайм в ЛЧ в 28 років і в його команді точно були гравці старші ніж головний тренер.А це означає, що тренер Динамо Брест був саме Фізруком, якщо Артем ставив себе вище головного тренера, лише зважаючи на його вік.
Вот Миля такими интервью хочет показать какой он типа крутой, по сравнению с молодым и малоизвестным тренерои, а на самом деле даже не понимает, что выставляет себя мягко говоря не очень умным, а грубо говоря идиотом и непрофессионалом.
Да уж, Артем и профессионализм,вещи не совместимые))
вот потому ты, Миля, в очке, а не на коне по итогу... интеллекта не хватило.
Нагельсман дико хохочет в сторонке... Что-то Тему не туда понесло, письмо хорошее, но теперь ясно, что писали его за него.