29 вересня 2021 18:53
4

Денис ФАВОРОВ: "Чи повторить "Зоря" успіх Вернидуба? Немає нічого неможливого"

30-річний український захисник «Зорі» Денис Фаворов поділився очікуваннями перед грою з італійською «Ромою» в Лізі конференцій.


- Як спортсмен ти все життя мрієш і працюєш, щоб досягти матчів на такому рівні, адже це — топовий чемпіонат і суперник. Хочемо перевірити себе і зіграти найкращим чином.


- В останніх матчах в українському чемпіонаті «Зоря» сім м'ячів забила і не пропустила жодного гола. Чи можна сказати, що та смуга невдач, нарешті, покинула команду?
- Безумовно, нас радують останні показники, але ми не дуже гарно розпочали виступи у нашій лізі, у нас були невдалі матчі, та ігри з «Чорноморцем» і «Дніпром-1» — як раз той момент, який додає впевненості.


Така сильна команда і топовий тренер, всі прекрасно знають їхню гру на високому рівні. Ми всі в очікуванні цього поєдинку, щоб на тлі такої цікавої і сильної команди проявити свої професійні якості.


Ми готувалися у стандартному режимі, як це відбувається зазвичай. Деякі питання нам тренерський штаб підкаже і пояснить, на що нам варто додатково звернути увагу, і ми повинні будемо це показати на полі.


- Багаторічний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб вдруге створив сенсацію зі своєю нинішньою командою. Чи вдасться вам повторити його успіх?
- Звичайно, ми вчора спостерігали і переживали за українського тренера. Сподіваюся, що на цьому дива не закінчаться. Будемо вірити в краще — немає нічого неможливого.


- Чи пам'ятаєте ви виступи Генріха Мхітаряна в Україні, або він буде кимось новим для вашої команди?
- Вся Україна знає і пам'ятає цього гравця, він виступає на професійному рівні. Ми стежили, вивчали і знаємо, як він грає, подивимося, гра покаже, що і як.

Мотивація величезна присутня. Ми все життя йдемо до таких матчів, тому дуже хочемо себе проявити і показати на належному рівні.

2-3 гола Рома закатит Заре
Если научатся по мячу попадать и в створ ворот бить, может быть и получится
Говорят в народе , что "один раз в жизни и палка стреляет" ........Но никто не говорит .что это каждый день )))))))
Сховати
Friday, сюдя по их игре в Норвегии, то эта палка, уже давно отстрелялась.