30 квітня 2024 11:21

"Я працював у "Динамо" й отримав запрошення". Даніло Сілва розповів, чим зараз займається у Бразилії

Колишній захисник "Динамо" Даніло Сілва, який зараз працює у бразильському "Гуарані", поділився враженнями від роботи у ролі функціонера.


"Я працюю за лаштунками у футболі з кінця кар’єри. Я працював у київському "Динамо" в Україні, і отримав запрошення від "Гуарані" бути координатором, ролі, якої не існувало в клубі, і вони сподівалися мати когось із досвідом на полі, щоб оптимізувати деякі внутрішні ситуації.


Минув час, і після того, як Хуліано Камарго пішов, я отримав довіру правління виконувати цю роль, поки вони не знайдуть нове ім’я. Ця нова людина не з'явилася, і я продовжую виконувати свою роботу. Моя головна мета - допомогти "Гуарані".


Я готувався продовжувати працювати у футболі, коли завершив кар’єру. Я завжди шукав рекомендації друзів, які вже були в цьому районі, і мав велику підтримку від "Гуарані". Я вважаю, що ця повага з боку спортсменів через те, що вони вже грали за "Гуарані".

Досвід роботи за кордоном також дозволяє мені обмінюватися інформацією, поширювати поради та співпрацювати в питаннях, які можна покращити в цій галузі", - цитує Даніло Сілву ge.globo.com.