20 вересня 2021 08:34
9

Почеттіно прокоментував інцидент з Мессі після його заміни в матчі проти "Ліона"

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно пояснив своє рішення замінити Ліонеля Мессі у другому таймі матчу 6-го туру чемпіонату Франції проти "Ліона".


Залишаючи поля на 76-й хвилині, Мессі демонстративно пройшов повз Почеттіно і не потиснув йому руку. Парижани змогли виграти матч з рахунком 2:1 завдяки голу на 93-й хвилині у виконанні Мауріо Ікарді, що вийшов на заміну.

"Всі знають, що у нас багато відмінних футболістів, в команді 35 осіб. Нам доводиться робити вибір-спочатку для заявки, потім по ходу матчу, щоб спрацювати на благо команди і кожного гравця.

Рішення можуть бути вірними або невірними, але на те ми і тренери. Ми знаходимося біля лавки запасних і приймаємо рішення-подобається це комусь чи ні.

Я запитав у нього, як він себе відчуває. Він відповів, що все в порядку і немає ніяких проблем", — цитує Почеттіно RMC.
Не мала баба клопоту купила порося!:)
Толку от Месси пока немного, а корона уже ветвится как у оленя рога.
Сховати
Hector, против Лиона Месси сыграл хорошо. Но наверное его угнетает, что все никак забить не может.
Сховати
Ватель, Может с Лионом он и был полезен, но против Брюгге матч провалил. Не думаю что в своем нынешнем состоянии он имеет какое-то право ставить свои интересы выше интересов команды.
Треба відправити Месі на перевиховання до Петракова)
в чем проблема 35-летнему деду быть замененным на 76 минуте?
Сховати
Hargalaten, а деду-то всего 34...
"Звезде" Аталанты законспектировать.
Сховати
Santos, та нет, это как раз "чемпиону мира" нужно поучиться
Сховати
Ingvarr77, во-первых чемпион мира, в отношении Петракова, таки нужно писать без кавычек, а во вторых - в каком месте я неправильно понял слова Почеттино: "Все знают, что у нас много отличных футболистов, в команде 35 человек. Нам приходится делать выбор — сначала для заявки, затем по ходу матча, чтобы сработать во благо команды и каждого игрока.

Решения могут быть верными или неверными, но на то мы и тренеры. Мы находимся у скамейки запасных и принимаем решения — нравится это кому-то или нет."?