9 вересня 2021 08:29
2

Сирота та Булеца дебютували за збірну України

8-го вересня у Пльзені на стадіоні «Дусан-Арена» збірна України в товариському поєдинку зустрілася з командою Чехії.


Цей поєдинок став особливим для захисника «Динамо» Олександра Сироти та півзахисника Сергія Булеци, який виступає на правах оренди у луганській «Зорі». Гра стала для них дебютною у складі національної збірної України. Олександр потрапив до стартового складу на матч та провів увесь поєдинок, а Булеца з’явився на полі на 56-й хвилині.


Поєдинок завершився унічию 1:1, Сирота запам’ятався не лише надійною грою у захисті, а й підключенням до атаки. Одного разу Олександр врятував свою команду від вірного голу, вибивши м’яч із самісінької лінії воріт. А іншого – ледь не став автором гольової передачі, коли протягнув м’яч до штрафного майданчика, але його простріл ніхто з партнерів замкнути не встиг.


Булеца теж був активним в фазі атак та записав до свого активу кілька небезпечних ударів по воротах.

Не згадали ще одного дебютанта - Качарабу. Можливо тому, що він не динамівець. Сирота грав непогано, але на останніх хвилинах допустив неприпустиму втрату м'яча, добре, що Бойко у цьому епізоді виручив.
Сховати
Africanda-S, да. несмотря на то, что его, левшу вообще поставили справа, провел хорошую игру. Но не было привычных розыгрышей, накрывали их прилично. Бойко выбивал все вперед, не нравится мне это бей-беги Петракова. На последних минутах был ляп, не подсказали. Ничего. Все будет ок. Булеца, конечно, техничный. Но скорости ему вчера не хватало.
Вообще, никто толком не смог вчера показать свой потенциал.