4 вересня 2021 10:49
5

Игорь ЦЫГАНЫК: "Не уверен, что в сборной будет хорошая атмосфера после слов Петракова"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації до чемпіонату світу 2022 року Україна – Франція.


- Хочу сказати кілька слів про попередній поєдинок. Губити очки на останніх хвилинах, тим паче з Казахстаном – це велика неприємність. Особливо з огляду на те, як проходив матч. Українці у Нур-Султані добряче набігалися на штучному газоні. Це було дуже помітно.


Мені страшенно не сподобалося, яка була реакція після зустрічі. Звинувачувати футболістів – це найлегше. Я сам це можу робити й робив неодноразово. Наставник же має брати на себе відповідальність. Коли тренер починає говорити, що він би вийшов та відзначився, бо не може навчити гравців забивати та не робити дитячих помилок…


Як на мене, наставник несе відповідальність за тих виконавців, яких він випускає на поле. У Караваєва було дуже багато прекрасних матчів. Ніхто не звернув увагу на те, що Олександр на позиції правого латераля виконав неймовірний обсяг бігової роботи, адже потрібно було закривати величезні зони. Потрібно вміти використовувати футболістів, а не реагувати після гри таким чином і робити з них цапів-відбувайлів.


Як наслідок, не впевнений, що в колективі буде хороша атмосфера після такого матчу та таких слів. Я дуже сподіваюся, що тренерський штаб і футболісти зроблять висновки з цієї історії та усвідомлять, як необхідно діяти надалі.


З Францією потрібно викластися сповна. І грати не на нічию, а на перемогу! Одне очко нам мало що дає, треба боротися за три. Втім, грати на перемогу з французами, які перед цим не змогли обіграти боснійців – непросте завдання. І розкриватися не можна, і закриватися не треба.


Більше нічиєї для нашої збірної я не бачу. Вірю, що українці зможуть продемонструвати свій максимум. Зроблю ставки, що обидві команди заб’ють, а протистояння не виявить сильнішого.


Очікую 100% на полі Малиновського, тому що немає Зінченка та Буяльського. В центрі може вийти Степаненко та Сидорчук. Окрім того, гадаю, що праворуч в обороні з’явиться Тимчик після таких слів про Караваєва. Соболь набігався, тому припускаю, Миколенко гратиме лівого латераля. В центрі оборони розраховую на Кривцова, можливо навіть Сироту побачимо. На флангах – Циганков і Ярмоленко, а на вістрі – безальтернативний Яремчук. Сікан навряд чи вийде з перших хвилин.

Петраков не когда не работал с такими футболистами. И я надеюсь что он сможет достучаться до каждого и понять что там нет вины Караваева, есть вина всей команди и всего тренерского штаба (вторые больше всех). У нас хорошая сборная которой не хватает 0орошей тактики и меньше бы пежонства ...
Ну давай и дальше мямлить "будем разбираться"...
Футболисты девочки?
Обижаются на то, что они слабаки?)
Я, надеюсь, они наоборот, будут злее, чтоб и тренеру и себе и всем доказать, что они что-то могут.
Сховати
Ватель, Петраков, ти?
Сховати
Повний Капець, Караваев не пали контору:)