2 липня 2021 11:02
10

Иван ОРДЕЦ: "Хотелось, чтобы все конфликты закончились, чтобы Украина и Россия в футбол играли между собой"

Украинский защитник московского «Динамо» Иван Ордец рассказал о желании проведения матча Украина – Россия.


- Очень много споров в России в связи с успехом Украины. Мы говорили с тобой два года назад - по-прежнему хочешь матча между нашими сборными?

– Конечно. Хотелось, чтобы все конфликты закончилось, чтобы мы в футбол играли между собой.

- Что ты скажешь тем болельщикам, которые болеют против сборной Украины?


– А я пока не слышал, чтобы кто-то из России болел против Украины. Наоборот, много в нашей команде ребят, которые видят, как играет Украина и поддерживают ее. В клубе ребята рады были, что Украина прошла дальше, – сказал Ордец.

Коли Україна виграє або Динамо грає успішно в Європі то мишебратья і тд. А коли програють то хахли дєрєвяниє і тд. Свинособаки, що з них візьмеш))
"много в нашей команде ребят, которые видят, как играет Украина и поддерживают ее." Эти же ребята, дома на кухне, заявляют следующие "фашисты,бандеровцы,хахлыпаганые", "крымнаш", "украинузахватим". Но при этом любят повторять "адинНАрод", "МышебратьЯ". Как у них такие, абсолютно разные, тезисы в одной голове я не знаю. Это на ку-ку очень похоже.
Я от не розумію, як в таких людей вкладається ця мантра про «братні народи» з одного боку і з іншого окупація, війна, смерті українців на фронті, тони багна на Україну з тв? Чи це якась форма біполярочки, або ж, форма мазохізму така? Чи, може він признається вже собі, що він то ніякий не українець? Бо, по правді, яким би украінцець не був, правим, лівим, центристом, за кого б не голосував, за Зе чи за Пе, він розуміє ці очевидні речі, тобто, що Росія здійснила і веде військову і політичну агресію по відношенні України, іншої правди немає.
Ці придурки ніяк не заспокояться, що ми прошли далі, а вони вилетіли...
Постійно щось зрівнюють, добре, що ми від цього відійшли)
я в чомусь навіть згоден з ним. Але.
1. У нас війна. Точно, як і колись "без оголошення". І він би мав це розуміти. але донецький футболіст ордець - ви бендеру бачите? а він є.
2. Хотілося б що б ми самі розуміли : МИ _ УКРАЇНЦІ! У НАС Є СВОЯ МОВА, КУЛЬТУРА, ІНШІ ЦІННОСТІ.
3. Українці - це українці. Руські (московити)- це руські (московити). ми не один народ. Ми - дуже різні. І руські стали росіянами. І руські завжди чогось боялися українців. Від самого свого засновника Юрія Долгорукого.
4. І боліють тільки того, що пуйло тимчасово змінив риторику. Але , якщо б ми з московитами на ЕВРО помінялися (вони були в плейоф, а ми додому), то ми б почули і про червону машину, і про хохлів , які не вміють грати. А так їм просто немає чим крити. По спорту вони всюди здають. футбол вилетіли, баскетбол - програли Мексиці і мимо олімпіади, хокей програли надцятому складу Канади, допінг, заборона прапору,гімну. Збірні складаються тільки на процентів 10-15 з російських прізвищ. Зато пуйло , газпром і лишня хромосома з вибраним народом та третім Римом.
Вот лично мне, Ордец, глубоко плевать на твое мнение и на тебя лично. а также на то, что в твоей стране, где ты сейчас живешь кто-то, якобы, болеет за Украину. В Крыму и Донецке с Луганском ваше боление закончится. Сразу после того, как они вернутся домой.
Не конфликт а Война!
Было у матери три сына. Двое умных, а третий - футболист
Конфликт? ДЛЯ ВСЕХ ТУПОРЫЛЫХ - ВОЙНА!!!
Намаж свою рАССЕЮ на хліб, ..., голодаючий...