26 квітня 2021 20:38
4

Как потеря Мораеса повлияет на сборную Украины и кем его заменит Шевченко? Журналист назвал потенциальных кандидатов

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE наголосив на тому, наскільки істотною є втрата Мораєса для збірної та назвав основних кандидатів на місце нападника на Євро


Пряма мова:

Я розмовляв із Шевченком. Він безперечно дуже розчарований тим, що така прикра травма сталася у Мораєса. На тренуванні нападник порвав хрестоподібні зв’язки. Це 6 місяців реабілітації щонайменше. Тому на Євро доведеться грати без нього. Мораєс – це досвідчений футболіст. Він може знайти потрібний момент. У нього є це чуття форварда, особливо у штрафному майданчику. Там він почувається дуже комфортно.

Мораєса вважали одним із претендентів на місце у стартовому складі. Зараз уже по-іншому. Такого типу форварда у нас в Україні немає. Зараз залишилися три основні кандидатури, які можуть поїхати на чемпіонат Європи: Яремчук, Бєсєдін, Довбик. Але практично всі троє однопланові: агресивні, дуже атлетичні, добре борються, але в’юнкості у штрафному майданчику їм бракує. Це те, що є у Мораєса: десь на добиванні, десь хитнути, прибрати. Ось цього не вистачає. Важко сказати, хто може замінити Мораєса на Євро. У збірної України зникла одна опція.

Але треба виходити з тієї ситуації, яка склалася. Є три претенденти на три місця на Євро. Цілком можливо, що розглядається варіант із Кулачем, Кравцем, я собі так уявляю. Але три форварди – це Яремчук, Бєсєдін і Довбик. І між ними йтиме конкуренція за місце у старті.

У Кравця є шанси поїхати на Євро через травму Мораєса. Кравець може поборотися за місце в основі. Він досвідчений. Кравець потенційно розглядається як можливий кандидат до національної збірної України. І шанси поїхати на Євро у нього є. Я думаю, що цілком можливо, що його викличуть на збір перед початком турніру. Я припускаю таку можливість. У нього є досвід і кваліфікація. І у тих матчах, в яких він грав під керівництвом Шевченка, він проявив себе дуже добре.
«А сейчас перед вами выступит человек, который два раза общался с Лениным». Балабол каждый раз рассказывает, как он то Луческу позвонил, теперь Шевченко. Типа на короткой ноге. Как это на католическую Пасху он лично папу римского не упомянул... Представляю, как оно на самом деле происходит. В лучшем случае они просто знают о его существовании, в худшем кто-то из информаторов окружения сливает.
Яремчук основной, Беседин запасной, а с третьим Шевченко определится по ходу расширенного сбора по окончанию чемпионата.
Беседин или Довбык
Только положительно! Вместо этой проститутки будет играть наш, условный Довбык...