19 квітня 2021 20:46
4

"Динамо" проводит модернизацию клубной инфракструктуры

Кипить робота на клубній базі в Кончі-Заспі, з вівторка розпочнеться реконструкція газону стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського. Київське "Динамо" проводить масштабну модернізацію ігрових і тренувальних полів клубу, готується до поліпшень й інших елементів своєї інфраструктури.


Про технологію модернізації полів, а також інші новини з життя клубу офіційному сайту розповів перший віце-президент "Динамо" Віталій Сівков:


"Динамо" йде в ногу з часом і модернізує клубну інфраструктуру. Сучасні технології дозволяють поліпшити якість ігрових і тренувальних полів, чим ми і займаємося.


Зараз на клубній базі працюють з двома полями - першим і шостим. Буде покладений новий газон за технологією XtraGrass. Це якісна технологія так званих "гібридних газонів", тобто, поєднання природної трави та синтетичних волокон.


Крім звичайної трави в газон вшиваються спеціальні волокна, які дозволяють уникнути сильних пошкоджень поля, зберігають високу стійкість і дають відчуття 100% натуральної трави. Це комбінований газон, який по суті гібридний, а по сприйняттю гравцями - звичний для них, натуральний.


Натуральна трава проростає через спеціально виткану синтетичну газонну тканину, що призводить до посиленої трав'яний системі, яка набагато міцніше, ніж звичайний футбольний газон.


Зараз ми проводимо відповідні роботи на базі, а у вівторок 20 квітня приступаємо до заміни газону на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. У планах клубу також модернізація полів за технологією XtraGrass на базі клубної Академії на Нивках.


Гравці "Динамо" отримають можливість готуватися до матчів на найсучаснішому газоні, а потім до них приєднаються і учні нашої Академії. До слова, подібний гібридний газон планується до використання і на НСК Олімпійський, тому динамівці гратимуть і тренуватимуться на полях, підготовлених за однією технологією.


Клуб продуктивно працює і в інших напрямках. Зокрема, для дитячої школи куплені 2 нових автобуса Мерседес, кожен з яких вміщує 27 пасажирів. Виїзди на матчі для хлопчаків клубної Академії будуть максимально комфортні і зручні.


Крім того, ведеться активна діяльність в оснащенні унікального тренажерного залу на клубній базі. Під його створення вже виділена спеціальна площадка і розробляється проектна документація. Унікальність залу полягає в тому, що в ньому будуть спеціальні тренажери з урахуванням індивідуальних особливостей наших гравців. Зрозуміло, що все обладнання в залі буде найсучаснішим і якісним, як і належить клубу такого рівня, як "Динамо" (Київ)".

В бассейне нужно эмблему на новую поменять.
Вот еще бы увеличить вместимость стадиона - вообще идеально было
Цікаво, Русіна спитали, чи погодиться він тренуватись на гібрідних газонах?
це добрий знак