18 березня 2021 08:13
5

Алексей АНДРОНОВ: "Динамо" просто так не отдаст игру "Вильярреалу" - у Луческу так не бывает"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч «Вільярреал» – «Динамо» Київ. Це гра-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи сезону-2020/21.

- Кияни програли першу зустріч, а Йожеф Сабо, колишній наставник «Динамо», навіть назвав «Вільярреал» великою командою. Мені здається, що тут є деяке перебільшення. «Вільярреал» – команда не топова, вона просто дуже досвідчена саме на тлі «Динамо» в європейському плані. Також володіє хорошим підбором гравців плюс ставить перед собою великі цілі в Лізі Європи, на відміну від «Динамо».

У звітах про першу зустріч зустрічалися такі слова, мовляв, «Динамо» стало простіше. Тепер є чітка концентрація на чемпіонат і Кубок України – і це найголовніше. Тому я думаю, що якісь основні гравці «Динамо» отримають відпочинок в матчі-відповіді.

Це не означає, що «Динамо» так просто щось віддасть гру, у Луческу так не буває, але «Вільярреал» матиме перевагу, навіть в свіжості, тому що у киян був важкий матч з «Зорею» в своєму національному чемпіонаті.

Перемога «Вільярреала» з форою (-1) за 2,02 в таких умовах мені здається очевидною ставкою.
Ничья
Ничья
зато мирча опытный
у луческу нет, у сидорчука караваева и ко вполне
Динамо каждый год играет в евротурнирах, а оправдания всегда одни и те же - не опытная...