29 грудня 2021 17:10
8

Виталий МИКОЛЕНКО: "Было стыдно, что не знал, когда распался СССР"

Защитник «Динамо» Виталий Миколенко рассказал, за что ему стыдно.


«Мне стыдно было, что я не знал, когда распался Советский Союз. Сейчас уже знаю – в 1991-м.

А в 1986-м был Чернобыль. Вот эти все события, связанные с Чернобылем. Что-то там с реактором, да? Я не помню. Не могу точно сказать. Сейчас скажу какую-то херню, а потом скажут, что я неправильно сказал. Там что-то взорвалось», – сказал Миколенко.

Продолжай слушать группу звери, репчик и умным ещё больше станешь
Он хоть что то говорит. Есть много таких, что только мычат.
радует, что не все такие
Мдааа... печалька...
смотришь на современное образование, и страшно становится...
Сховати
смит, оцінювати освіту по Миколенку чи футболісту не коректно. 2 роки тому відвідав свою школу: прекрасний ремонт, електронні підручники, нормальний клас інформатики тощо. Мені ж доводилось наздоганяти шкільну програму вже у зрілому віці, бо на момент навчання бувало, що видавали 1 підручник на 5 учнів. Те, що Миколенко чи хтось інший у 21 сторіччі є безграмотним, виключно провина цієї особи.
Сховати
Pound, майже повністю з тобою згоден, і пам'ятаю ті часи коли 1 підручник був на трьох-чотирьох. Але тоді вчителі дійсно навчали, душу вкладали в своїх учнів, могли і прочухана виписати, і ніхто не ображався, (щоб батькам пожалітися за те що вчитель підзатильника по ділу виписав Боже збав, бо прийде батя додому й ще більше добавить), і ми були ще тими оторвами, але ми були спроможні засвоїти мінімальний матеріал для того щоб в світі не загубитися. Тепер чому майже згоден. - Пояснюю, в моєї дружини молодша сестра, на 11 років, так от приходить вона додому і каже па фізікє трі балла, та нє чьо, там вєсь класс нє виучіл, а чого питаю нє виучіл а потому что фізік наш постоянно гдєто ходіт, а потом прєходіт заставляєт самостоятєльную пісать, а что пісать єслі он нам нічєго нє говоріл. Атепер від себе добавлю: Олдскул ще навчають дітей заставляють, батьків викликають, а молодь, забила великий і товстий, тому що в сучасного вчителя не має ніякого права впливати на таких лінтяюг як наш Віталік, не хоче вчитися учень, ти його не заставиш.
Сховати
Pogart87, мені здається, що Ви занадто романтизуєте час проведений за шкільною партою (або ж я попав у по-справжньому хардкорну школу). Так, у мене було 2 вчителя, яким я дякуватиму все життя, але більшість — травматичний досвід від людей, які переносили сімейний негатив на учнів, що ставало наслідком різних неврозів та комплексів. Мені пощастило, що подібне стало зміцнюючим фактором, але багатьох це переслідує усе доросле життя.
Щодо вчителя сестри Вашої дружини — це проблема. Але і у мене таких було хоч обирай! Наприклад, інформатик. Свій предмет знав трішки гірше, ніж ніяк, роками грали в «Сапера». В університеті я і всі мої однокласники, м‘яко кажучи, здивувався «скілам» одногрупників та вимогам ВНЗ.
Як висновок, проблеми у системі були, що у наш з Вами час, що зараз. Однак, сьогодні вчитись набагато комфортніше. Більше того, ти маєш змогу зробити це самостійно та віддалено, при чому безкоштовно (Ютуб). Було б бажання.