13 листопада 2020 11:48
5

УАФ: "Информация о назначении Реброва главным тренером сборной - полная чушь, фейк"

На офіційній сторінці УАФ в Фейсбуці з'явилося спростування новини про можливе призначення Сергія Реброва на пост головного тренера збірної України.


- До уваги представників ЗМІ
Сьогодні в окремих ЗМІ з’явилася інформація про нібито заключений попередній контракт щодо призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України з липня 2021 року на три роки. Офіційно заявляємо, що ця інформація — повна нісенітниця. Або, якщо хочете - банальний фейк! Яку мету переслідують його автори — можна лише здогадуватися. Можливо, його творці мають на меті зіпсувати стосунки Сергія Реброва з керівництвом «Ференцвароша» напередодні поєдинків Ліги чемпіонів та разом з тим внести нервозність у підготовку національної збірної України до вирішальних матчів Ліги націй УЄФА.
Адже не є секретом той факт, що деякі футбольні функціонери навіть у нашій країні не дуже раді нинішнім успіхам збірної України. Нагадаємо, що в Андрія Шевченка діє довготривалий контракт з Українською асоціацією футболу. До того ж нагадаємо, що питання про призначення головного тренера збірної — виключно в компетенції Виконкому УАФ. Просимо ЗМІ уважно і критично ставитися до подібних “новин”, особливо від анонімних телеграм-каналів та не піддаватися на інформаційні провокації. Всім — гарного дня і лише позитивних новин у п’ятницю 13-го!
УАФ: "Информация о назначении Реброва главным тренером сборной - полная чушь, фейк"

Такая же чушь и фейк, как и все то, что делает УАФ последние годы.
А что это за "окремi ЗМІ", распространяющие эту инфу, позвольте спросить?
Сховати
Kostik, телеграм-канал "Динамо Киев Inside"
Заключений = ув"язнений, а договір (контракт, угода) укладається або підписується.
Бурбасик шалит.